Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Medewerkers

Mariëlle Gerads
Makelaar en adviseur

Na mijn studie mts-bouwkunde ben ik in de bouwwereld aan de slag gegaan bij een aannemer. Hier was ik verantwoordelijk voor de afdeling kopersbegeleiding waarbij ik de kopers van een woning door het gehele bouwproces bijstond en alle technische vragen beantwoorde. Daarnaast maakte ik offertes en was ik verantwoordelijk voor het overleg met keuken-, tegel- en sanitair leveranciers. In oktober 2010 heb ik de overstap gemaakt naar een eigen makelaarskantoor waarbij mijn bouwtechnische kennis een grote meerwaarde vormt.

Vanaf dag 1 ben ik betrokken geweest bij het opzetten van Maison Makelaars Franchise. Ik ben directrice en eigenaar van het Maison Makelaarskantoor in Roermond. Ik run het kantoor alleen en daarnaast huur ik diverse professionals in voor zaken als fotografie, teksten en interieurstyling.

In mijn privéleven ben ik getrouwd en woon ik samen met mijn man, dochter en zoon in Roermond. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in het bos of in de bergen van Noorwegen of Schotland. Ook beleef ik veel plezier aan survival kanoën en aan het lezen van een goed boek.

Brigitte Verhoef
Tekstschrijfster / Verkoopstyliste
Sylvia Beugeldijk
Tekstschrijfster