Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Reuver

Maison makelaars Venlo, Beesel zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Reuver, gemeente Beesel.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Reuver loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Reuver is een dorp in de provincie Limburg, in de regio Midden-Limburg, gemeente Beesel. Het is de hoofdplaats van de gemeente.

Het dorp Reuver ligt zuid-west van Roermond en noord-oost van Venlo en grenst in het noorwest aan de rivier de Maas en Kessel, in het noordoost aan Belfeld, in het oost aan Offenbeek, in het zuidoost aan Duitsland en de Duitse plaats Brüggen en in het zuidwest aan Beesel. De A73 loopt centraal tot oost door het dorpsgebied, van zuid naar noordoost.

In 1840 omvat het dorp 32 huizen met 224 inwoners. Tegenwoordig heeft het dorp ca. 2.500 huizen met ca. 6.000 inwoners. Dit is exclusief de de ca. 5.000 inwoners van het dorp Offenbeek, die, zoals onder Status reeds vermeld, voor de postadressen – en daarmee ook voor diverse statistieken – ook ‘in’ (de postale plaatsnaam) Reuver wonen.

Het meest bekende in Reuver is Luxor, een bioscoop met vier zalen, een bar en een mooi terras, dat ook in de winter verwarmd is. Luxor zit in het centrum, aan de Rijksweg. Vanuit het terras heb je uitzicht op de markt met fonteinen. Tegenover de markt ligt het raadhuis, aan de andere kant van de markt ligt een café met terras. In deze zelfde straat ligt de Sint-Lambertuskerk van Reuver. Het centrum biedt voldoende winkels aan.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venlo en Beesel zijn actief in:

Gemeente Venlo
Venlo- Blerick- Arcen- Belfeld- Boekend- Hout Blerick- Lomm- Steyl- Tegelen- Velden- Het Ven

Gemeente Beesel
Beesel- Reuver- Offenbeek