Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Arcen

Maison makelaars Venlo, Beesel zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Arcen, gemeente Venlo.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Arcen loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Arcen is een dorp in de provincie Limburg, in de streek Noord-Limburg, gemeente Venlo T/m 2009 gemeente Arcen en Velden.

Arcen ligt N van Venlo, NO van Horst, ZO van Venray en grenst in het W aan de Maas. Het buitengebied O van het dorp grenst in het O aan Duitsland. In 1840 heeft Arcen 114 huizen met 622 inwoners. Tegenwoordig heeft het dorp ca. 900 huizen met ca. 2.200 inwoners.

Arcen ligt aan de Maas en is een bekend knooppunt voor wandelaars en fietsers die hun hart kunnen ophalen in het mooie groene maasgebied en de achterliggende natuur van de Maasduinen. Arcen is ook rijk aan terrassen en goed eten en drinken is hier vanzelfsprekend. Het dorp kent een overzichtelijke schaal en doet daardoor zeer gezellig aan. Een veelheid aan evenementen zoals de Aspergemarkt in het voorjaar en diverse sfeermarkten maken dat bezoekers er vaker terugkeren. Het Scrooge Festival dat eens per twee jaar wordt georganiseerd is in korte tijd uitgegroeid tot een must see voor bezoekers uit de wijde regio en Duitsland.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venlo en Beesel zijn actief in:

Gemeente Venlo
Venlo- Blerick- Arcen- Belfeld- Boekend- Hout Blerick- Lomm- Steyl- Tegelen- Velden- Het Ven

Gemeente Beesel
Beesel- Reuver- Offenbeek