Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Venlo

Maison makelaars Venlo, Beesel zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Venlo, gemeente Venlo.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Venlo loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

De gemeente Venlo is per 1-10-1940 vergroot met een groot deel van de gemeente Maasbree (zijnde het – toen nog – dorp Blerick en de dorpen Boekend en Hout-Blerick, met op dat moment 10.855 inwoners), in 2001 met de gemeenten Belfeld en Tegelen en een deel van de gemeente Grubbenvorst, en in 2010 met de gemeente Arcen en Velden.

Venlo is een ondernemende stad, met een karakter dat zich kenmerkt door durf en door aanpakken. Innovatie en vernieuwing zijn onmisbaar. Venlo ligt centraal tussen de Randstad Holland en het Midden-Europese achterland. Dat Venlo een goede strategische ligging heeft blijkt ook uit het feit dat er binnen een straal van 50 kilometer van Venlo drie luchthavens te vinden zijn: Eindhoven Airport, Niederrhein (Weeze) Airport en Düsseldorf Airport. Daarnaast zijn ook Maastricht-Aachen Airport, Keulen en Brussel binnen handbereik.

In 1840 omvat de gemeente Venlo 1.020 huizen met 6.606 inwoners, verdeeld in de gelijknamige stad 844/5.513 (= huizen/inwoners) en de buurtschap Bantuin (= buiten de wallen) 176/1.093, en omvat verder de kern Boekend. Tegenwoordig heeft de gemeente ca. 44.000 huizen met ca. 101.000 inwoners, de stad heeft tegenwoordig ca. 30.000 huizen met ca. 68.000 inwoners (dit is inclusief de aantallen voor de dorpen Boekend, Hout-Blerick en ’t Ven).

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venlo en Beesel zijn actief in:

Gemeente Venlo
Venlo- Blerick- Arcen- Belfeld- Boekend- Hout Blerick- Lomm- Steyl- Tegelen- Velden- Het Ven

Gemeente Beesel
Beesel- Reuver- Offenbeek