Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Medewerkers

Maarten Pijnenborgh
Gecertificeerd makelaar en taxateur

Sinds 1 mei 2007 ben ik werkzaam in de makelaardij en op 1 april 2017 heb ik de landelijke franchiseformule Maison Makelaars opgezet. Maison Makelaars uit meerdere kantoren en momenteel zijn we druk op zoek naar ervaren makelaars welke zich willen aansluiten bij onze formule Maison Makelaars.

Ik ben getrouwd met Caroline en we wonen samen in Meijel met onze twee Rodesian Ridgebacks (Sjuul & Luna). In de schaarse vrije tijd die we samen hebben staat quality time voorop en gaan we graag wandelen in de Peel, snuffelen op een rommelmarkt of een hapje eten.

Ooit ben ik begonnen bij de politie (12 jaar gewerkt) en vanuit een hobby de fotografie ingerold waarin ik 15 jaar als professional werkzaam ben geweest. Daarna heb ik tien jaar in de makelaardij gewerkt vanuit een franchiseconcept en op 1 april 2017 ben ik mijn eigen franchiseformule begonnen. In mijn hele werkzame leven speelt de MENS een belangrijke rol. Hoe kan ik mensen helpen? Hoe krijg ik het mooiste uit de mens? Hoe kan ik de droom van mensen laten uitkomen?

Ik ben bestuurlijk betrokken bij Ondernemend Meijel, MKB Noord Limburg en lid van het algemeen bestuur van VBO Makelaar. Tevens ben ik voorzitter van het Broodfonds Peel en Maas. Daarnaast ben ik actief betrokken bij het dorpsoverleg Meijel Kerngroep wonen en de stichting Wonen in Peel en Maas.

Als eigenaar van de franchiseformule Maison Makelaars en mijn eigen kantoor Peel en Maas/Horst ad Maas volg ik actief alle ontwikkelingen op de woningmarkt en probeer ik daarin op originele wijze een voorloper te zijn.

Voor onze franchise formule willen we graag onze kantoren volledig zelfstandig laten opereren maar willen we hun ook ontzorgen op allerhande marketing activiteiten waarbij je bij ons in een gespreid bedje terecht komt.

Wij staan altijd open voor een gesprek!

Lindy Zeegers
Makelaar

Na het afronden van mijn opleiding ondernemer detailhandel, ben ik snel daarna de horeca ingerold. Daar ben ik een aantal jaren werkzaam in geweest, maar kwam toch tot de conclusie dat mijn passie daar niet lag. Opzoek naar een nieuwe uitdaging. Werken met mensen heb ik altijd erg leuk gevonden en dat wilde ik graag blijven doen. Binnen de makelaardij ben je iedere dag in contact met mensen, wat ik erg leuk vind. Ondertussen ben ik alweer een jaartje werkzaam bij Maison Makelaars, waar ik me helemaal thuis voel.

Samen met mijn vader, moeder en broertje woon ik op een boerderij in Liessel. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn vriendinnen, speel ik tennis en houd ik van lekker eten.

Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek!

Lotte Beenders
Assistent makelaar – Vastgoedstyliste

Na een stageperiode van een half jaar, vervangen van Ellen haar zwangerschap en vakantiewerk ben ik in november 2020 vast in dienst getreden als directiesecretaresse binnen Maison Makelaars.

Doordat het contact met de klanten als directiesecretaresse voornamelijk telefonisch of per mail verloopt miste ik het persoonlijk (face-to-face) contact. Daarom ben ik direct de uitdaging aangegaan om een opleiding te volgen tot vastgoedstyliste en inmiddels heb ik al vele klanten mogen voorzien van een advies voor het stylen van hun woning voor de verkoop.

In 2021 ben ik samen met mijn vriend gaan samenwonen in Roggel en hebben we de gehele woning naar eigen smaak verbouwd. De ervaring die ik inmiddels had opgedaan als styliste kon ik hierbij goed toepassen. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met vrienden, houd ik van shoppen en goed eten met een lekker drankje.

Binnen Maison Makelaars houd ik me voornamelijk bezig met het ontzorgen van Maarten en ben ik ook het aanspreekpunt van de nieuwbouwprojecten, zowel voor de aannemer en ontwikkelaar als de klanten. Elke dag dag is weer anders!

Ik hoop je snel een keer tegen de komen in je woning of bij ons op kantoor!

Ellen van Mourik
Office Manager / Tekstschrijfster

Op jonge leeftijd had ik al veel interesse in (ver)talen, teksten en schrijven en daarom ben ik gaan studeren op de Vertaalacademie in Maastricht. Sinds augustus 2016 ben ik tekstschrijver voor Maison Makelaars en een jaar later ben ik ook op kantoor komen werken als Office Manager.

Samen met mijn man, vier kinderen en een beestenboel woon ik in Meijel. De kinderen en de dieren zijn mijn grootste hobby en daarnaast vind ik het leuk om creatief bezig te zijn of om lekker in de tuin te werken. Ook maak ik graag lange wandelingen met onze honden.

Als Office Manager ben ik je aanspreekpunt via diverse kanalen, beheer ik de agenda en draag ik zorg voor de financiële administratie. Daarnaast ben ik tekstschrijver en kom ik dus langs in jouw woning. Om de woning zo snel mogelijk te verkopen is een wervende tekst heel belangrijk. De eerste zinnen moeten ‘prikkelen’ om verder te lezen en de lezer verleiden om een bezichtigingsafspraak te maken. Omdat jij de woning natuurlijk het beste kent lopen we hier samen doorheen om een zo aantrekkelijk mogelijke tekst te maken.

Sandra Oostdam
Office manager

Wij zijn nog niet zo lang geleden verhuisd naar het zonnige zuiden (Limburg). Ons huis in Meijel hebben wij dan ook aangekocht samen met Maarten, zeker omdat de markt hier toch weer net even anders in dan in Zuid-Holland. Het westen is de markt toch anders en de prijzen liggen ook vele malen hoger. Deze samenwerking vond ik erg prettig verlopen.

Zo zijn wij in contact gekomen en ben ik later benaderd door Maarten toen hij tijdens de vakantiedrukte opvang zocht. Dit is zo goed bevallen dat ik nu voor vast in dienst ben gekomen. Hiervoor heb ik 15 jaar met veel plezier bij De Leeuw Makelaardij in Katwijk gewerkt en heb ik dus best wel wat ervaring opgedaan.

De reden voor onze verhuizing is dat we de paarden aan huis wilden hebben. Wij hebben een mooie boerderij gekocht met een stuk grond waar wij een rijbaan hebben aangelegd. Iets van je hobby je werk maken. Ik ben ook Revalidatietrainer voor paarden en geef ik les aan huis en train ik paarden op locatie. Dit kan ik nu goed combineren samen met mijn kantoorbaan.