Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Offenbeek

Maison makelaars Venlo, Beesel zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Offenbeek, gemeente Beesel.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Offenbeek loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Offenbeek is een dorp* in de provincie Limburg, in de streken Noord-Limburg (bestuurlijk), Midden-Limburg (toeristisch) en Maas- en Swalmdal (geografisch), gemeente Beesel.

Offenbeek ligt Zuid-west van Belfeld en Venlo, Noord-oost van Beesel en Roermond en oost van Reuver, en ligt ingeklemd tussen de spoorlijn in het west en de A73 in het oost. Via het buitengebied oost van de A73 grenst het dorp aan Duitsland en de Duitse plaats Bracht.

In 1840 omvat de buurtschap Offenbeek 31 huizen met 195 inwoners. Ten tijde van de bouw van de kerk in 1964 heeft het dorp ca. 2.200 inwoners. Toen werd al een groei tot ca. 5.000 inwoners voorzien. Tegenwoordig heeft het dorp ca. 2.000 huizen met ca. 5.000 inwoners.

Sinds 2012 kun je in en rond de kernen van de gemeente Beesel ‘knopen lopen’. Dit behelst, vergelijkbaar met het al langer bestaande fietsknooppuntennetwerk, een netwerk van genummerde punten via welke je zelf je wandelroutes kunt uitstippelen. Het wandelnetwerk in de gemeente Beesel heeft een totale lengte van 95 km, waarvan 40 km in en vooral rond Offenbeek.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venlo en Beesel zijn actief in:

Gemeente Venlo
Venlo- Blerick- Arcen- Belfeld- Boekend- Hout Blerick- Lomm- Steyl- Tegelen- Velden- Het Ven

Gemeente Beesel
Beesel- Reuver- Offenbeek