Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Beesel

Maison makelaars Venlo, Beesel zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Beesel, gemeente Beesel.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Beesel loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Beesel is een dorp en gemeente in de provincie Limburg, in de streek Noord-Limburg, Gemeentehuis te Reuver.

De gemeente Beesel ligt zuid-west van Venlo en noord-oost van Roermond en grenst in het west aan de rivier de Maas en Neer, in het noordwest aan de Maas, Kessel-Eik en Kessel, in het noord-oost aan Belfeld, in het oost aan Duitsland en de Duitse plaatsen Bracht en Brüggen en in het zuid aan Swalmen. De A73 loopt centraal tot oost door de gemeente, van zuid naar noord-oost. Het gelijknamige dorp ligt zuid-west in de gemeente.

In 1840 heeft de gemeente Beesel 212 huizen met 1.391 inwoners, verdeeld in het gelijknamige dorp 51/322 (= huizen/inwoners) en de buurtschappen Riekel 24/158, Bussering 45/293, Leuwen 29/199, Reuver 32/224 en Offenbeek 31/195. Tegenwoordig heeft de gemeente ca. 5.500 huizen met ca. 13.500 inwoners, waarvan ca. 2.500 in het gelijknamige dorp.

De gemeente Beesel kenmerkt zich door de Limburgse gemoedelijkheid. Het dorp Beesel is een karakteristiek dorp met monumentale panden en een gezellig marktplein met rondom een aantal horecagelegenheden. Beesel ademt eeuwenoude tradities. Je kunt er genieten van de schoonheid van de lokale keramiek, een toonbeeld van creativiteit.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venlo en Beesel zijn actief in:

Gemeente Venlo
Venlo- Blerick- Arcen- Belfeld- Boekend- Hout Blerick- Lomm- Steyl- Tegelen- Velden- Het Ven

Gemeente Beesel
Beesel- Reuver- Offenbeek