Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Belfeld

Maison makelaars Venlo, Beesel zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Belfeld, gemeente Venlo.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Belfeld loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Belfeld is een dorp in de provincie Limburg, in de streek Noord-Limburg, gemeente Venlo. Het was een zelfstandige gemeente t/m 2000.

Belfeld ligt zuid van Venlo, Tegelen en Steyl, noord-oost van Reuver en Offenbeek. De dorpskern grenst in het westen aan de Maas en in het oosten aan de A73. oosten van de A73 ligt nog een even groot stuk buitengebied, dat in het oosten aan Duitsland grenst. In 1840 heeft de gemeente Belfeld 68 huizen met 409 inwoners, verdeeld in het gelijknamige dorp 18/107 (= huizen/inwoners) en de buurtschappen Geloo 31/197 en Bolenberg 19/105. Tegenwoordig heeft het dorp ca. 2.200 huizen met ca. 5.500 inwoners.

Als u wel eens in Belfeld bent geweest dan weet u dat er een enorm aantal leuke dingen te doen is. Zo kunt u heerlijk eten in één van de prachtige restaurants, fietsen in de prachtige omgeving of naar een museum.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venlo en Beesel zijn actief in:

Gemeente Venlo
Venlo- Blerick- Arcen- Belfeld- Boekend- Hout Blerick- Lomm- Steyl- Tegelen- Velden- Het Ven

Gemeente Beesel
Beesel- Reuver- Offenbeek