Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Tegelen

Maison makelaars Venlo, Beesel zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Tegelen, gemeente Venlo.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Tegelen loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Tegelen is een dorp in de provincie Limburg, in de regio Noord-Limburg, gemeente Venlo. Het was een zelfstandige gemeente t/m 2000.

Tegelen ligt direct zuid van Venlo en grenst in het west aan de Maas en in het oost aan Duitsland. De nieuwe A73 loopt noord en oost om en deels door het dorp. In 1840 heeft de gemeente Tegelen 265 huizen met 1.293 inwoners, verdeeld in het gelijknamige dorp 151/740 (huizen/inwoners) en de buurtschappen Kruis 32/153, Steyl 51/251, Leemhorst 18/86 en Overtegelen 13/63. Tegenwoordig heeft het dorp (excl. Steyl) ca. 6.000 huizen met ruim 15.000 inwoners.

In 2017 hoorde het dorp en buurdorp Steyl 200 jaar bij Nederland. Stichting Tegelen.nl heeft dat jubileum aangegrepen om evenementen te initiëren en faciliteren op het terrein van kunst, cultuur, educatie, muziek, dans, sport en spel. Hierbij staat 2017 niet op zichzelf; het is uitdrukkelijk de bedoeling dat de activiteiten leiden tot blijvende verbindingen binnen de Tegelse en Steylerse gemeenschap en daarbuiten.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venlo en Beesel zijn actief in:

Gemeente Venlo
Venlo- Blerick- Arcen- Belfeld- Boekend- Hout Blerick- Lomm- Steyl- Tegelen- Velden- Het Ven

Gemeente Beesel
Beesel- Reuver- Offenbeek