Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Velden

Maison makelaars Venlo, Beesel zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Velden, gemeente Venlo.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Velden loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Velden is een dorp in de provincie Limburg, in de streek Noord-Limburg gemeente Venlo. T/m 2009 gemeente Arcen en Velden.

Het dorp Velden grenst in het west aan de rivier de Maas en Grubbenvorst, in het noord-west aan Lottum, in het noord aan Lomm, in het oost aan Duitsland en de Duitse plaats Straelen, in het zuid aan ’t Ven, de A67 en Venlo, en ligt noord-oost van Knooppunt Zaarderheiken (A67/A73) en Blerick en zuid-oost van Horst. In 1840 omvat het dorp Velden 34 huizen met 203 inwoners. Tegenwoordig heeft het dorp ca. 2.100 huizen met ca. 5.300 inwoners.

Het dorp ligt ca. 5 km van Venlo aan de Maas met een gezellig dorpscentrum met terrasjes en een veerdienst naar Grubbenvorst zowel voor fietsers, wandelaars en automobilisten. Hier vindt je ook mooie fiets- en wandelroutes. De imposante Sint-Andreaskerk uit 1933 is een echte blikvanger. Ook het bekende Pieterpad loopt door het dorp.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venlo en Beesel zijn actief in:

Gemeente Venlo
Venlo- Blerick- Arcen- Belfeld- Boekend- Hout Blerick- Lomm- Steyl- Tegelen- Velden- Het Ven

Gemeente Beesel
Beesel- Reuver- Offenbeek