Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Zuidwending

Maison makelaars Groningen Zuid-Oost zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in  gemeente Veendam.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Zuidwending, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Zuidwending (Gronings: Zuudwenden) is een plaats in de gemeente Veendam in de Nederlandse provincie Groningen. De buurt, die onder Veendam valt heeft in 2022 ongeveer 400 inwoners. Het ligt net buiten Veendam waardoor de rust er zeker te vinden is, zonder ver verwijdert te zitten van alle voorzieningen

De plaats is ontstaan langs het Zuidwendingerhoofddiep, het kanaal dat onder beheer was bij het waterschap Zuidwending. Het ligt rond de 2,5 km van de dichtstbijzijnde basisschool en 2,5 km van de dichtstbijzijnde kinderdagverblijf. Omdat het nog geen 5 km van het centrum van Veendam is verwijdert kun je in het winkelcentrum daar alle nodige voorzieningen vinden plus een hoop recreatie.

Zuidwending kenmerkt zich aan de grote hoeveelheid eengezinswoningen. 100% van de buurt bestaat namelijk uit dit soort huizen. Het plaatsje is omringd door slootjes waar in de winter door de kinderen uit de buurt over gesprongen wordt. Ten slotte beschikt Zuidwending over een leuke manege die ook als ontmoetingsplek fungeert.

Maison Makelaars Groningen zuid-oost is actief in de volgende gemeenten:

Oldambt- Pekela- Stadskanaal- Veendam- Westerwolde

Binnen de gemeente Veendam is Maison Makelaars Gronningen zuid-oost actief in: 

Bareveld – Borgercompagnie  – Ommelandewijk – Tripscompagnie – Wildervank – Zuidwending