Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Veendam

Maison makelaars Groningen Zuid-Oost zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in  gemeente Veendam.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Veendam, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Veendam is de hoofdstad van de gelijknamige gemeente Veendam in de provincie Groningen, gelegen aan rijksweg N33, de weg van de Eemshaven naar Assen. Veendam wordt ook wel Parkstad genoemd en is tegenwoordig de op een na grootste stad van de provincie Groningen. In 2021 telde de plaats Veendam ongeveer 20.000 inwoners over 8000 woningen.

Veendam heeft, als grote plaats, heel veel rijks- en gemeentelijke monumenten. Samen is het net geen honderd stuks. Hieronder vallen kerken, pastorieen, oude villa’s, boerderijen, gedenktekens en bruggen. Verder bevinden zich in het dorp musea, hotels, restaurants, winkelgelegenheden en een theater. Op basis van huidige winkeloppervlakte is het de vierde grootste winkelstad van de provincie. Op jaarbasis worden er vele evenementen georganiseerd in Veendam, zoals hardloopwedstrijden, vieringen van feestdagen en muziekevenementen.

Veendam is ontstaan in de 17e eeuw door de veenontginning in het gebied. Bij de rivier Oude Aa is een kanaal gegraven om het transport van turf te verbeteren. Aan beide zijden van het kanaal is het dorp over de eeuwen heen volledig gerealiseerd.

Maison Makelaars Groningen zuid-oost is actief in de volgende gemeenten:

Oldambt- Pekela- Stadskanaal- Veendam- Westerwolde

Binnen de gemeente Veendam is Maison Makelaars Gronningen zuid-oost actief in: 

Bareveld – Borgercompagnie  – Ommelandewijk – Tripscompagnie – Wildervank – Zuidwending