Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Heiligerlee

Maison makelaars Groningen Zuid-Oost zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in  gemeente Oldambt.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Heiligerlee, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Heiligerlee is een dorp in de gemeente Oldambt in de provincie Groningen. Het dorp kent rond de 1500 inwoners. Het plaatsje kent veel monumenten en mooie oude gebouwen. Ook heeft het een rijke geschiedenis. De Slag bij Heiligerlee staat ook bekend om het begin van de Tachtigjarige Oorlog aan te duiden. In het Museum Slag bij Heiligerlee kunt u op een speelse wijze meer ontdekken.

Het Graaf Adolfmomument (vernoemd naar een van de jongere broers van Willem van Oranje) is een van de pronkstukken van het dorp. Om het monument is een park gebouwd waar tijdens de aanleg een zwarte populier is gepland. Deze is inmiddels met een omtrek van 6 meter een van de dikste bomen in Groningen. Ook kunt u cultuur snuiven bij de Molen het Oldambt of het Klokkengieterijmuseum Heiligerlee. Heiligerlee is dus een plaatsje vol met geschiedenis en cultuur.

In Heiligerlee worden jaarlijkse verschillende evenementen gepland vanuit het Feestcomité De Kloosterbroertjes. Ook kunt u in het buurthuis terecht voor verschillende soorten workshops en gezellige koffie momentjes. Op de Basisschool Heiligerlee vindt u ongeveer 85 leerlingen die allemaal uit de omgeving komen. Er is veel aandacht voor de manier waarop kinderen en docenten met elkaar om gaan. Zo wordt de kwaliteit van het onderwijs gewaarborgd. Ook is er een voetbalvereniging genaamd v.v. Heiligerlee.

In de Speeltuin Heiligerlee zijn verschillende speeltoestellen te vinden voor elke leeftijdsgroep. Ook zijn daaromheen wandelroutes die met zowel de telefoon als de kaart gevolgd kunnen worden. Een van de opmerkelijkste routes is de Beleefroute van De Slag bij Heiligerlee. Naderhand kunt u genieten van de horecagelegenheden die vlakbij de speeltuin liggen.

Maison Makelaars Groningen zuid-oost is actief in de volgende gemeenten:

Oldambt- Pekela- Stadskanaal- Veendam- Westerwolde

Binnen de gemeente Oldambt is Maison Makelaars Gronningen zuid-oost actief in: 

’t Waar – Bad Nieuweschans  – Beerta- Bellingwedde – Bellingwolde – Blauwestad – Blijham – Borgsweer – Delfzijl – Drieborg – Drieborg – Finsterwolde – Heiligerlee – Meeden – Menterwolde – Midwolda – Muntendam – Nieuw Beerta – Nieuw Scheemda – Nieuwolda – Noordbroek – Oostwold – Oude schans – Rhederbrug – Rhederveld – Scheemda – Termunten – Termunterzijl – Wagenborgen – Westerlee – Winschoten – Woldendorp – Zuidbroek