Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Bellingwolde

Maison makelaars Groningen Zuid-Oost zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in  gemeente Oldambt. 

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Bellingwolde, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht. 

Bellingwolde is een dorp van 3.305 inwoners in de gemeente Westerwolde in de Nederlandse provincie Groningen. Het is een streekdorp met een lengte van ruim 4 kilometer. Het dorp is goed te bereiken via de A7, de N969 en de N973. 

Bellingwolde is een beschermd dorpszicht wat van nationaal belang is op gebied van cultuur en historie. Het dorp heeft dan ook vele mooie bezienswaardigheden en een rijke achtergrond om te ontdekken. Ten slotte vind je in Bellingwolde verschillende verenigingen waaronder een voor voetbal, Judo maar ook toerfietsen. 

Maison Makelaars Groningen zuid-oost is actief in de volgende gemeenten:

Oldambt- Pekela- Stadskanaal- Veendam- Westerwolde

Binnen de gemeente Oldambt is Maison Makelaars Gronningen zuid-oost actief in: 

’t Waar – Bad Nieuweschans  – Beerta- Bellingwedde – Bellingwolde – Blauwestad – Blijham – Borgsweer – Delfzijl – Drieborg – Drieborg – Finsterwolde – Heiligerlee – Meeden – Menterwolde – Midwolda – Muntendam – Nieuw Beerta – Nieuw Scheemda – Nieuwolda – Noordbroek – Oostwold – Oude schans – Rhederbrug – Rhederveld – Scheemda – Termunten – Termunterzijl – Wagenborgen – Westerlee – Winschoten – Woldendorp – Zuidbroek