Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Door de ogen van Lieke….

Vandaag neem ik jullie graag een even mee. Helaas niet in real life, maar wel via deze tekst. Hopelijk kunnen jullie het virtueel meebeleven!

Mijn dagen zijn niet altijd hetzelfde. Mijn 9 tot 5 baan is eigenlijk geen 9 tot 5 baan. Soms betrap ik mezelf er nog op dat ik deze baan denk te hebben. Maar de werkelijkheid is anders. En daar ben ik blij mee, want 9 tot 5, dat betekent dat ik om 5 uur mijn telefoon uit zou schakelen. Met als gevolg dat ik deze week meerdere klanten niet te woord had kunnen staan. Zo heb laatst in de avond (last minute) 2 klantgesprekken gevoerd omdat overdag mijn, maar ook hun, agenda vol stond. Want de gemiddelde mens werkt van 9 tot 5. En als ik dat ook nog eens zou doen dan zou het met plannen wel erg lastig worden.

Zo stond ik vanochtend, net als iedere ochtend, tussen mijn paarden. Ik was bezig met de verzorging (het bijvullen van hooi en water) toen mijn telefoon ging. Een klant belde en wilde héél graag een afspraak maken om een tweede keer terug te komen voor een bezichtiging bij een woning.

Ik hoor je al bijna denken, een tweede keer terugkomen? Die kans heb ik niet gekregen bij een andere makelaar!

Een huis kopen is spannend. Niet alleen spannend, maar extreem spannend! En een bezichtiging vraag je niet ‘voor de fun’ aan. Je komt met serieuze interesse kijken naar een huis, misschien wel JOUW toekomstige huis! Daarom is het belangrijk dat je serieus genomen wordt waarbij je persoonlijke aandacht krijgt.

Daarom gaat mijn telefoon niet uit na 5 uur, niet in het weekend en óók niet voor 9 uur.

Ik sta je dus graag te woord!

En misschien, zie ik je binnenkort wel tijdens een bezichtiging in jouw droomwoning!