Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Aansluiting VBO makelaars

Banner_VBO Makelaar-CMYK-300dpi
Het moest er toch een keer van komen. Vanaf vrijdag 24 mei zijn wij officieel aangesloten bij VBO makelaar. Nadat Frank en Maarten hun theoriecertificaten makelaardij hebben behaald moeten we ‘nog slechts’ een examen taxeren afleggen eind juni.

Als we daar ook voor geslaagd zijn mogen we ons register makelaar en taxateur noemen en mogen wij ook voor banken en geldverstrekkers officiële taxaties verrichten.

Aansluiten bij VBO was een logische keuze. Een aantal van onze collega’s zijn reeds aangesloten bij Vastgoedpro. Om toch onderscheidend te kunnen werken is de keuze op VBO makelaar gevallen.

www.vbomakelaar.nl

Missie en Visie VBO Makelaar

Missie:
VBO Makelaar is de branchevereniging voor vakbekwame en betrouwbare makelaars en taxateurs in onroerende zaken. Zij behartigt de belangen van en verleent diensten aan haar leden teneinde hen te ondersteunen in het ondernemerschap en bij de beroepsuitoefening.

Visie:
VBO Makelaar biedt haar leden praktische ondersteuning in dienstverlening en belangenbehartiging middels het toegankelijk kenniscentrum.

Vier kernwaarden staan centraal voor VBO Makelaar en haar leden:

• Betrokkenheid
De vereniging kiest voor een persoonlijke benadering en speelt in op de actualiteit.

• Kwaliteit
De vereniging hecht grote waarde aan de kennis en kunde van haar leden en biedt als kenniscentrum de ondersteuning voor de gehele bedrijfsvoering.

• Servicegericht
De vereniging kent de behoefte van haar leden en stemt haar faciliterende dienstverlening hier op af.

• No-nonsense
De vereniging is praktijkgericht en biedt bruikbare tools om doelgericht te werk te gaan.