Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Open dag 10 jaar Nationaal Park Lauwersmeer

LAUWERSOOG – Het Nationaal Park Lauwersmeer bestaat 10 jaar. Op zondag 26 mei van 11.00 tot 17.00 uur wi lmen dit heugelijke feit graag breed vieren. Onder het motto “Proef het Nationaal Park Lauwersmeer”, kan het publiek genieten van tal van streekproducten en vele natuuractiviteiten!
De Open Dag vindt plaats bij Activiteitencentrum De Bosschuur, De Rug 1, 9976 VT te Lauwersoog. De toegang is gratis. Op deze dag zetten overigens alle twintig Nationale Parken in Nederland hun deuren wagenwijd open.

Proef de streek

Op een uitgebreide streekmarkt kunt u letterlijk proeven van al het lekkers dat het Lauwersland te bieden heeft. Een rondgang langs de vele gezellige kraampjes biedt u een keur aan heerlijke en verrassende producten. Ook komt u meer te weten over het verhaal achter de producten, de liefde en toewijding bij de bereiding ervan.

Proef het Nationaal Park
U kunt deze dag in figuurlijke zin proeven aan de vele natuuractiviteiten die het Nationaal Park te bieden heeft. Er is voor ieder wel wat leuks, interessants of uitdagends bij. Vrijwel constant vertrekken er wandelingen door het gebied. En in en rond het Activiteitencentrum zijn allerlei doeactiviteiten voor jong en oud, zoals hutten bouwen, klimtoren, boog schieten, waterdiertjes vangen, natuurtheater, braakballen pluizen, een broodje bakken bij het kampvuur, etc.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en het actuele programma op de website van het Nationaal Park Lauwersmeer: www.np-lauwersmeer.nl.
Bron RTV NOF