Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Startersavond voor ondernemers in Noordoost Fryslân

21 mei in gemeentehuis Dokkum

DOKKUM – De zes gemeenten in Noordoost Fryslan die samenwerken binnen het samenwerkingsverband Netwerk Noordoost organiseren gezamenlijk weer een startersavond voor beginnende ondernemers. Om succesvol te kunnen ondernemen, is het immers belangrijk om goed voorbereid van start te gaan. De eerste bijeenkomst vond plaats op 16 april in Buitenpost. Op 21 mei a.s. is er een bijeenkomst in het gemeentehuis in Dokkum.

Tijdens deze bijeenkomst geeft de Kamer van Koophandel een toelichting op het ondernemerschap. Tevens komen reeds gestarte ondernemers (mevr. S. Halbertsma van H2Osignprojex en dhr. T. Meintsma van Meintsma Autoservice) aan het woord over hun ervaringen tot nu toe. Na het centrale gedeelte is er een informatiemarkt waar verschillende bedrijven en instanties informatie geven over de diverse aspecten van het ondernemerschap. Aanwezig zijn o.a. de Kamer van Koophandel, Rabobank, ING, BentAcera Accountants, Administratiekantoor Dijkstra , Belastingdienst, UWV en Bedrijvencentrum Dokkum.

Deelname aan de informatiebijeenkomsten is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de site van de Kamer van Koophandel www.kvk.nl/ietsvooru. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Ilona Boekhorst van de gemeente Achtkarspelen (i.boekhorst@achtkarspelen.nl of tel. 14 0511).

Bron RTV NOF