Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Omschrijving

Starters opgelet! Deze tussenwoning in de wijk Dichteren in Doetinchem is de perfecte starterswoning. De uitbouw van de woonkamer zorgt voor een heerlijke, ruime leefruimte, die dankzij de grote ramen aan de achterkant van het huis ook nog eens lekker licht is. En met 3 slaapkamers én de mogelijkheid tot uitbreiding naar 4 slaapkamers heb je sowieso ruimte genoeg! De woning heeft overal dubbel glas en heeft een plat dak.

ALGEMEEN

De woning is gebouwd in 1998 en verkeert in goede staat: je kunt er dus zo in. De kozijnen van de benedenverdieping zijn de afgelopen twee zomers volledig opnieuw geverfd: de achterkant in de zomer van 2018 en de voorkant in de zomer van 2017. Zoek je dus een project voor de zomer van 2019, dan kun je de kozijnen in elk geval overslaan. Deze woning is gelegen in de gezellige wijk Dichteren. Dichteren is van alle gemakken voorzien: het treinstation Doetinchem De Huet, winkelcentra, gezondheidscentrum Hof van Cambridge, diverse supermarkten en verschillende basisscholen liggen op loopafstand. Ook zijn uitvalswegen als de A18 en de N317 gemakkelijk bereikbaar, en natuurlijk ben je in een handomdraai in het bruisende centrum van Doetinchem.

ENTREE

Het fijne van deze woning begint eigenlijk al als je buiten bent. De auto parkeer je namelijk gemakkelijk voor de deur, en dankzij het overdekte stukje bij de voordeur sta je altijd droog als je je huissleutels zoekt. Geen groene vingers? Geen probleem: de voortuin is vrijwel onderhoudsvrij.

Bij binnenkomst kom je in de hal waar je meteen je jas op kunt hangen. Loop je door, dan kom je in een gang die leidt naar de woonkamer. Het lichte laminaat is drempelloos over de gehele benedenverdieping gelegd. In deze gang bevindt zich de vaste trap naar de eerste verdieping, een bezemkast onder de trap, en een toilet met staand closet en fonteintje.

In de hal bevindt zich de meterkast met en een aansluiting voor glasvezelinternet. Onder de mat bij de voordeur vind je de toegang tot de (droge) kruipruimte.

KEUKEN

We slaan linksaf vanuit de woonkamer om in de keuken te komen. Deze ligt aan de voorkant van het huis en is gebouwd in 1998. De keuken is dankzij de grote ramen lekker licht en is open, waardoor deze is verbonden met de woonkamer. Het 4-pits gasfornuis biedt genoeg ruimte om een lekkere maaltijd op te koken. De keuken heeft een kunststof keukenblad en er is een inbouwvaatwasser aanwezig. De wanden zijn gestuukt en zijn qua kleur neutraal gehouden, met een kleurrijk accent op één deel van de muur.

WOONKAMER

Terug naar de woonkamer, want dat is misschien wel de parel van deze woning. Dankzij de grote ramen van de uitbouw is de woonkamer een heerlijke, ruime én lichte leefruimte. Met de openslaande deur naar de tuin is deze in de zomer een heerlijk verlengstuk van de woonkamer. In de woonkamer is een televisie-aansluiting aanwezig. De wanden zijn gestuukt en zijn qua kleur neutraal gehouden, met een kleurrijk accent op één deel van de muur.

EERSTE VERDIEPING

We gaan de vaste trap in de gang op, naar de eerste verdieping. Hier vind je drie slaapkamers en de badkamer. Op de badkamer na is de gehele eerste verdieping bekleed met lekker zacht tapijt. Ideaal dus om met blote voeten uit bed te stappen zonder meteen koude voeten te krijgen!

SLAAPKAMER 1 (MASTER BEDROOM)

De master bedroom grenst aan de overloop van de eerste verdieping en bevindt zich aan de achterkant van het huis. De slaapkamer heeft twee ramen, waarvan één draairaam. Ook hier zijn de wanden gestuukt en in een neutrale, rustige tint wit geschilderd.

SLAAPKAMER 2

De tweede slaapkamer grenst eveneens aan de overloop en bevindt zich aan de voorkant van het huis. De kamer heeft een draairaam.

SLAAPKAMER 3

De kleinste slaapkamer van het geheel, maar alsnog absoluut ruim genoeg! Deze slaapkamer grenst net als beide andere slaapkamers aan de overloop en bevindt zich net als de tweede slaapkamer aan de voorkant van het huis. Ook deze slaapkamer is voorzien van een draairaam.

BADKAMER

In het midden van de eerste verdieping, eveneens grenzend aan de overloop, vind je de ruime badkamer. Deze is voorzien van ruime douchecabine en een staand closet. Even relaxen aan het eind van een lange werkdag kan in het heerlijke ligbad. Beetje badschuim erin, misschien een wijntje erbij en je komt helemaal tot rust!

TWEEDE VERDIEPING

We gaan nog een verdieping hoger, want we hebben de tweede verdieping nog niet gehad! Hier bevindt zich een aansluiting voor de wasmachine en droger, en de cv-ketel. De cv-ketel van het merk ATAG is op huurbasis.

Op de tweede verdieping is momenteel een kantoor gecreëerd. Geen kantoor nodig, maar liever een extra slaapkamer? Dat kan!

TUIN

Terug naar de benedenverdieping, want we hebben de tuin nog niet gehad. En laat dat nou net het andere pareltje van het huis zijn… De diepe tuin is gesitueerd op het noordoosten en heeft een vrije achterom. De tuin is volledig omheind. Op dit moment is de tuin zo ingericht dat deze vrij weinig onderhoud nodig heeft, maar als je toch dat project voor de zomer van 2019 zoekt en juist wél groene vingers hebt, is dit de perfecte tuin om jouw droomtuin van te maken. Er is een buitenkraan aanwezig en een extra tuinlampje sluit je gemakkelijk aan. Achterin de tuin is een houten berging, waar je bijvoorbeeld je fiets droog kunt stallen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Bekijk alle kenmerken