Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Azewijn

Makelaar Azewijn

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Azewijn, gemeente Montferland. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Montferland heeft zo z’n eigen karakter, en Azewijn is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar Azewijn

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Azewijn? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Azewijn

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Azewijn? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Azewijn waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Azewijn

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Azewijn helemaal gratis!

Wonen in Azewijn

Het kerkdorp Azewijn ligt in de Gelderse streek Liebers tussen ‘s-Heerenberg, Ulft en Gendringen in en bestaat uit het dorp zelf en de omliggende verspreide woningen in buurtschap Klein-Azewijn. In Azewijn wordt enthousiast carnaval gevierd, in deze periode heet het dorp Vossendorp. Het dorp ligt aan de Duitse grens bij Emmerik. In het Azewijn staan 9 monumenten waaronder een aantal boerderijen, de RK Sint-Mattheüskerk en de pastorie.

Huis kopen in Azewijn

Op zoek naar een woning in Azewijn? Zo aan de voet van het Bergherbos is het voor natuurliefhebbers, wandelaars maar ook MTB-ers volop genieten. De sportieveling kan ook bij voetbalvereniging Den Dam terecht. Liever iets spannenders? Bezoek de heks van ‘s-Heerenberg, Mechteld ten Ham in de Laak ten oosten van het dorp. Of word lid van de schuttersvereniging of de toneelvereniging. Via de omliggende N-wegen N816, N316, N335 en de N827 bereikt u met enkele autominuten de plaatsen ‘s-Heerenberg, Zeddam, Ulft, Gendringen, Ter Borg, Silvolde en Gaanderen. Ga bij ‘s-Heerenberg de grens over naar Duitsland om bij Babberich de A12 naar Arnhem te bereiken.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem