Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Nieuwe website met ongekleurde informatie over wonen en hypotheken

Persbericht Vereniging Eigen Huis.

De nieuwe website Kenjehypotheek.nl helpt consumenten met ongekleurde en begrijpelijke informatie over wonen en de financiering van een eigen huis. De website vertelt wat kopers en huiseigenaren moeten weten over hun nieuwe of lopende hypotheek bij het kopen, verkopen en bewonen van een eigen woning. Kenjehypotheek.nl legt het zonder verkooptrucs uit. Consumenten kunnen bij Kenjehypotheek.nl geen hypotheek afsluiten en bezoekers worden niet doorgestuurd naar geldverstrekkers of hypotheekadviseurs.

Veel mensen vinden het zoeken van een nieuw huis leuker dan het uitzoeken van de financiering. Toch is de doorgaans onvermijdelijke hypotheek minstens zo belangrijk, want het is vaak de grootste financiële verplichting die mensen in hun leven aangaan. De nieuwe website Kenjehypotheek.nl wil daarbij de vanzelfsprekende en onmisbare vraagbaak zijn voor kopers en huiseigenaren. Eerlijk en ongekleurd, want je hypotheek moet je begrijpen om  er een goed gevoel over te kunnen hebben. Consumenten worden over veel voorkomende situaties geïnformeerd en weten daardoor van tevoren welke vragen ze aan hun bank of hypotheekadviseur moeten stellen.  Met een goede voorbereiding kan de consument veel geld besparen, omdat de adviseur tegenwoordig de advieskosten in rekening moet brengen bij de klant.

Voor starters en huiseigenaren

Starters vinden bij Kenjehypotheek.nl alles wat iedere aanstaande huiseigenaar moet weten voordat een hypothecaire lening wordt afgesloten. Voor huiseigenaren is Kenjehypotheek.nl het informatiepunt voor hun lopende of een nieuwe hypotheek bij een verhuizing of verbouwing, bij huwelijk, scheiding, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden, maar ook bij een nieuwe rentevaste periode. Kenjehypotheek.nl helpt in die situaties met heldere uitleg over keuzemogelijkheden en gevolgen. De website is altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen, regels en wetgeving.

Webserie Home Sweet Home

Speciaal voor de website Kenjehypotheek.nl is de achtdelige webserie ‘Home Sweet Home’ gemaakt, met Medina Schuurman, Isa Hoes, Kitty Courbois, Chiem van Houweninge sr, Mark Ram en Niels Gomperts. De serie draait om de verwikkelingen van het gezin Van Rapenburg. Herkenbare situaties hebben invloed op hun woonwensen. Elke aflevering eindigt met een vraag van een van de hoofdrolspelers. Het antwoord komt van een expert en de website Kenjehypotheek.nl geeft meer informatie.

Over Kenjehypotheek.nl

Kenjehypotheek.nl is een initiatief van Obvion Hypotheken, Aegon, De Hypotheekshop, Vereniging Eigen Huis en Dukers & Baelemans. Deze organisaties willen consumenten in klare taal ongekleurde informatie geven over de financiering bij het kopen, verkopen en alle fasen van het wonen in een eigen huis.

Ga naar de website Kenjehypotheek.nl