Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Goes en Roos koppelen met VBO makelar

Afgelopen vrijdag tekende Jan Roos en Hans Goes van het   kantoorautomatiseringspakket Goes&Roos als eerste KA-leverancier de   koppelovereenkomst met de Centrale Objectdatabase van VBO Makelaar.

Al ruim een jaar werkt VBO Makelaar achter de schermen   hard  aan een Centrale Objectdatabase. Deze database zorgt ervoor dat   VBO-leden de vrijheid hebben om te kiezen met welk automatiseringspakket zij   willen werken. Tot op heden was het uitsluitend mogelijk om via Venum   objecten aan te melden, waarna de objecten vervolgens op diverse portalen   werden gepubliceerd.

Inmiddels is de Centrale Objectdatabase, die de naam   ATRIUM heeft gekregen, in de laatste testfase beland en is de verwachting dat   ATRIUM binnen enkele weken live gezet zal worden. Tijdens de ontwikkelingsfase   heeft Goes & Roos een zeer prominente rol gespeeld om tot  een   efficiënte en moderne applicatie te komen, waar alle VBO-leden baat bij   zullen hebben.

Er is  veel tijd, aandacht en moeite aan de   aansluitovereenkomst  tussen VBO Makelaar en de KA-leveranciers besteed.
Als branchevereniging heeft VBO Makelaar immers de taak om de kwaliteit zo   goed mogelijk te borgen en de best mogelijke afspraken met leveranciers te   maken. Vrijwel alle KA-leveranciers zijn uitgenodigd om op ATRIUM aan te   sluiten, zodat VBO-leden straks een breed scala aan KA-mogelijkheden    heeft. Het is nog niet duidelijk of alle KA-leveranciers aan de voorwaarden   kunnen/willen voldoen, maar inmiddels is zeker dat het grootste deel van de   leveranciers wenst aan te sluiten om zodoende VBO-leden te kunnen   faciliteren.

Door de enorme betrokkenheid van Goes&Roos bij de   productie- en testfase van ATRIUM was  het logisch dat zij als eerste,   samen met directeur Hans van der Ploeg, de overeenkomst ondertekenden en   VBO-leden kunnen bedienen. Tevens is Goes & Roos ook de partij die als   eerste ATRIUM-gecertificeerd zal worden en daarmee naadloos aansluit op de   database.

Met   vriendelijke groet,
VBO MAKELAAR

J.O. van der Ploeg
directeur