Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Open Huizenroute

Huislijn.nl to the rescue!

Voordat de discussies weer op spelen over de zin en onzin van een Open Huizen route ( wat namelijk altijd het geval is als er een Open Huizen route georganiseerd wordt) schopt Huislijn.nl nu alvast de poten onder deze discussie uit.

Omdat iedere makelaar weet dat een Open Huizen route niet garant staat voor bezichtigingen, maar niets doen vaak nog minder oplevert, heeft Huislijn.nl als eerste een compensatie bedacht voor het geval dat uw woning niet bezichtigd wordt. Uitgangspunt is om zo de zorg bij de makelaar van “werk voor niets”, weg te nemen, en om de huiseigenaren gerust te stellen.

Huislijn.nl introduceert het zogenaamde Compensatie Pakket. Tot 2 maanden na de Nationale Open Huizen route krijgt de woning aandacht als er niemand is komen kijken. Ter waarde van 130 euro geeft Huislijn.nl de huiseigenaar GRATIS extra publiciteit, door middel van schijnwerpers, specials en nieuwsbrieven. Januari is een fantastische maand gebleken, omdat er geen andere landelijke initiatieven zijn en makelaars zowel als de huiseigenaren staan te popelen om iets te ondernemen. Wij verwachten een groot succes, en voor diegene waarbij de kijkers zijn weggebleven is de Nationale Open Huizen route hoe dan ook, ook een succes!

En hiermee is de discussie over het nut van de Nationale Open Huizen route gelijk nutteloos