Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Dorpsstraat 12 Meijel

Vraagprijs € 399.000 k.k.

Omschrijving

Dit ruime pand met bedrijfsruimte op de begane grond en een bovenwoning ligt centraal in de winkelstraat van Meijel. Het pand is in gebruik geweest als schoonheidssalon en als kapsalon maar is ook zeker geschikt om in te richten als kantoor, winkel of praktijk. De bovenwoning is al jaren verhuurd en het pand wordt dus ook verkocht inclusief het huurcontract met de huidige huurder. 

De begane grond is ook te huur voor een huurprijs van € 900 per maand.

ALGEMEEN:
Gelegen in de hoofdwinkelstraat van Meijel en midden in het centrum op een goede zichtlocatie met diverse winkels, restaurants en terrassen in de directe omgeving is dit pand geschikt voor diverse doeleinden. Met ruim 100 m2 aan ruimte op de begane grond heb je hier zeker genoeg plaats om een bedrijf te vestigen. Aan de achterkant van het pand zijn ook nog twee parkeerplaatsen beschikbaar. De derde parkeerplaats en de houten berging horen bij de verhuurde bovenwoning.


Indeling
De bedrijfsruimte bestaat uit een ontvangstruimte met een glazen toegangsdeur en twee plafondhoge raampartijen. De tegelvloer loopt door over de gehele begane grond en is voorzien van vloerverwarming. In het plafond bevinden zich diverse lichtspotjes.

In het pand is nog de (enigszins gedateerde) inrichting aanwezig van de beautysalon waaronder een zespersoons sauna, stoomcabine, bubbelbad, twee douches en een toilet.

Aan de achterkant van het gebouw het je toegang tot een buitenruimte die omheind is met een schutting. Hier is genoeg plek om een terrasje te realiseren.


Eerste verdieping
De woonruimte op de verdieping heeft een eigen ingang aan de zijkant van het pand. De woonruimte bestaat uit een woonkamer met open keuken, badkamer, toilet, bergruimte en een groot dakterras.

Tweede verdieping
Via de wenteltrap kom je op de zolder die ingericht is als slaapkamer.

Bijzonderheden
De derde parkeerplaats achter het pand en de buitenruimte die bedekt is met kiezelstenen en houten berging vallen onder het huurcontract.

AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist
ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt over energielabel G.
STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud van het pand is redelijk. De koper dient rekening te houden met moderniseringskosten en isolatiekosten.
VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel van een Nefit Ecomline HR ketel uit 1998 en een grote boiler zorgt voor de warmwatervoorziening. Het pand is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
LIGGING:
Het pand ligt in het centrum van Meijel op een zichtlocatie en is goed bereikbaar.
NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabel- en glasvezelnetwerk.
LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.
BOUWKUNDIG ADVIES:
Maison Makelaars adviseert om bij twijfel of bij oudere woningen een onafhankelijk bouwkundig onderzoek in te stellen.

MAATGEVING:
Alle maten en oppervlaktes in de brochure en van alle plattegronden zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Hoewel alle informatie in deze brochure met de grootste zorg wordt samengesteld kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen dat je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit geldt met name voor de brochuretekst, de plattegronden en de maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 399.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
410 m²

Energie

Energielabel
G

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Peel en Maas E 2305
Oppervlakte
410 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Overige media