Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Verkocht

In Het Neervelt 12 Meijel

Omschrijving

In deze leuke twee onder één kapwoning heb je verrassend veel ruimte vanwege de grote uitbouw op de begane grond! In 2015 is daar bovendien nog een badkamer aan toegevoegd waardoor de woning op eenvoudige wijze ook nog levensloopbestendig te maken is. Op de verdieping liggen drie slaapkamers en een tweede badkamer. De zolderverdieping is met een vlizotrap te bereiken. De ommuurde achtertuin biedt veel privacy en je kunt hier heerlijk uit de wind in het zonnetje zitten of onder het pas twee jaar geleden geplaatste overdekte terras. Naast de woning ligt nog een grote garage met een elektrisch te bedienen sectionaalpoort.

ALGEMEEN
Op loopafstand van het centrum van Meijel ligt deze fijne woning in een rustige straat. In het centrum vind je diverse winkels, supermarkten, goede restaurants en gezellige terrasjes. Meijel heeft ook een basisschool en een uitgebreid kindcentrum. In de nabije omgeving liggen enkele speeltuintjes en speelvelden en vanuit de straat loop je ook direct het buitengebied in. Meijel ligt bovendien erg gunstig ten opzichte van meerdere grote steden. De A2 richting Maastricht en de A67 richting Eindhoven en Venlo/Duitsland bevinden zich beide op zo’n 15 autominuten.

De verkoper aan het woord: “Ik heb enkele jaren fijn gewoond in deze woning. Ik ga met name de buurt en de lieve buurtgenoten dan ook erg missen!”

Indeling
ENTREE
Via de extra brede oprit, waar met gemak twee auto’s naast elkaar kunnen parkeren, loop je naar de voordeur die uitkomt in de hal. Hier bevindt zich aan de rechterkant de meterkast en aan de linkerkant een voormalig toiletruimte die nu ingericht is als garderobe en bergruimte. De vloer is voorzien van tegels in een lichte kleur die over de hele begane grond zijn doorgelegd.

KEUKEN
De volgende ruimte die je betreedt is de keuken. Momenteel is de keuken opgesteld tegen beide wanden maar vanwege de achterliggende grote aanbouw heb je hier lekker veel ruimte om een grote leefkeuken te creëren! De huidige keuken is enigszins verouderd maar functioneel met een vierpits gasfornuis, afzuigkap, oven en vaatwasser. Dankzij de vele kastjes en lades kun je hier met gemak al je keukenspullen opbergen. In de keuken is ook nog een handige trapkast aanwezig die ideaal is voor het opbergen van provisie.

WOONKAMER
Vanuit de keuken heb je toegang tot de woonkamer. Hier komt lekker veel licht naar binnen door de grote raampartij aan de voorkant van de woning. Als de zon te fel naar binnen schijnt kun je de elektrisch te bedienen rolluik naar beneden doen. Via de achterzijde kijk je op de aanbouw die ook beschikt over een groot raam waardoor je ook meteen een doorkijk naar de tuin hebt.

AANBOUW
De woning is over de gehele breedte flink uitgebouwd en ook in deze ruimte komt lekker veel licht naar binnen door de grote raampartij, tuindeur (beide met elektrisch te bedienen rolluik) en de twee lichtkoepels in het plafond. Deze ruimte is voorzien van een vaste airco-installatie en geeft toegang tot de badkamer en een toiletruimte.

BADKAMER
Middels een schuifdeur bereik je de badkamer die in 2015 aangelegd is. In deze ruimte is vloerverwarming aanwezig waardoor het hier altijd behaaglijk aanvoelt. De badkamer beschikt over een inloopdouche over de volledige breedte van de ruimte, een wandtoilet en een wasbak met spiegel en meubel. Voor deze badkamer is een extra boiler geïnstalleerd zodat aanvoer van warm water geen probleem is.  

GARAGE/BERGING:
De ruime garage wordt voor een deel in beslag genomen doordat de badkamer op de begane grond hier in is uitgebouwd maar er blijft nog meer dan genoeg ruimte over. Aan de voorzijde heeft de garage een elektrisch te bedienen sectionaalpoort met een nieuwe motor. Het achterste deel van de garage fungeert als werkplaats en hier bevinden zich ook de witgoedaansluitingen. Via de garage kun je ook de tuin bereiken.  

Eerste verdieping
Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een tweede badkamer. Boven de overloop bevindt zich een luik met vlizotrap die naar de zolder leidt. Hier is genoeg ruimte voor het opbergen van spullen die je niet zo vaak nodig hebt en tevens hangt hier de CV ketel.

SLAAPKAMERS
Twee van de drie slaapkamers zijn lekker ruim van formaat. Hier past met gemak een tweepersoonsbed in en een grote kledingkast. Beide kamers hebben een grote raampartij met kleiner draai(kiep)raam en een rolluik. De slaapkamer aan de voorkant van de woning heeft nog de beschikking over een wastafel. De derde slaapkamer is wat kleiner van afmeting maar zeker geschikt als baby- of kinderkamer of als werkplek. Deze kamer heeft een handige muurkast en een groot raam met rolluik. Alles slaapkamers en de overloop beschikken over een vinylvloer.

BADKAMER
Op deze badkamer heb je de beschikking over een douchecabine, een verhoogd wandtoilet en een wastafel. De badkamer is uitgevoerd is lichte en wand- en vloertegels en heeft een raam voor de ontluchting.

Tuin
De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating en verschillende plantenborders. De tuin is volledig ommuurd waardoor je hier dus altijd lekker beschut kunt zitten. Om ook een fijne plek in de schaduw te hebben is er twee jaar geleden een overkapping geplaatst om een overdekt terras te creëren.  

Bijzonderheden
AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt over definitief energielabel D.

STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud van de woning is redelijk tot goed. De badkamer op de verdieping en de keuken zijn enigszins verouderd maar functioneel. De koper dient wel rekening te houden met moderniseringskosten.

VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel van een CV ketel. De badkamer op de begane grond is voorzien van vloerverwarming. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De woning is vanuit de bouw geïsoleerd volgens de toen geldende norm.

LIGGING:
De woning ligt in een rustige straat op loopafstand van het centrum van Meijel.

NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabelnetwerk.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg

Oppervlakten en inhoud

Wonen
117 m²
Overige inpandige ruimte
53 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
17 m²
Perceel
265 m²
Inhoud
610 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafel, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Airconditioning

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Remeha ( gestookt uit 2010, )

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Peel en Maas E 1090
Oppervlakte
265 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Ligging tuin
Gelegen op het noord

Garage

Voorzieningen
Voorzien van elektra, voorzien van verwarming, voorzien van water
Bekijk alle kenmerken

Overige media