Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Verkocht

Constantijnlaan 2 Posterholt

Omschrijving

Deze moderne, gerenoveerde, geschakelde 2 onder 1 kap woning is gelegen op een rustige locatie in Posterholt en heeft alles wat je nodig hebt:
ruime woonkamer , bijna separate keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en een grote bergzolder. En om het helemaal af te maken is er ook nog een multifunctionele ruimte, gemaakt in de voormalige garage, en een gezellige tuin met overkapping.

Kom snel kijken en ervaar het zelf, want met instapklaar bedoelen we ook echt instapklaar!

Ben je op zoek naar een woning waar je zo in kan? Instapklaar? Gezellige woonomgeving? Kindvriendelijk? Dan zet de dozen maar vast klaar want hier hoef je alleen maar uit te pakken!

ALGEMEEN:
De woning is niet alleen mooi en goed afgewerkt, ook de ligging is prima, nl. in het gezellige Posterholt op steenworp afstand van het centrum waar van alles te beleven valt: sporten, uitgaan, lekker uit eten. De school, het buurthuis en de supermarkt liggen om de hoek en voor het speelveld met de leuke schommel en wip hoef je maar de straat over te steken.
Posterholt ligt vlak aan de grens met Duitsland en is omringd met bossen, wat garant staat voor heerlijke wandel- en fietstochten. Autosnelwegen zoals de A2 en de A73 liggen op nog geen 10 minuten afstand en voor je het weet ben je in steden zoals: Aken, Eindhoven, Maastricht ,Weert en zelfs België.
Wil je wat dichter bij huis blijven dan ben je zo in Roermond maar haar complete winkelcentrum, gezellige terrasjes en pleinen.

Dus zoals je ziet, niet alleen de woning is perfect maar zeker ook de ligging!

BEGANE GROND:
Via de entree aan de zijkant van de woning kom je in de ontvangsthal die een moderne uitstraling heeft door het contrast met de zwarte deuren. Hier vinden we de meterkast, de moderne toilet en een praktische ruimte waar je niet alleen de wasmachine kwijt kunt maar wat ook nog genoeg bergruimte biedt voor provisie e.d.
Wat het meest opvalt in de gang is de schitterende deur naar de woonkamer, een mooie taatsdeur met glazen panelen. Dit heeft echt een WOW-factor!

Bij binnenkomst in de woonkamer heb je ook gewoon even ogen tekort want de mooie houten vloer, prachtige, in het geheel passende, houtkachel en zachte lichtinval geven zoveel gezelligheid en charme dat je je wel heel gemakkelijk kunt voorstellen hoe het is om hier s’avonds gezellig te zitten met een glas wijn, lekker aan de tv of gewoon met een goed boek.

Via een ronde boog komen we in de eetkamer met open keuken. Ook hier is diezelfde gezelligheid te vinden. Een ruimte waar je, uitkijkend op de tuin, lekker lang kunt natafelen.

De vanillekleurige keuken heeft een praktische hoekopstelling met meer dan genoeg werk- en kastruimte. Het granieten aanrechtblad en glazen achterwand zorgen voor een luxe uitstraling en het barretje brengt weer die extra gezelligheid waar je lekker kunt zitten tijdens het koken of morgens even op het gemak je kopje koffie kunt drinken.

De keuken is voorzien van: oven, vaatwasser, wasemkap en een 4-pits gaskookplaat.

Naast de woning ligt de garage die niet alleen bereikbaar is via de smaakvolle poort aan de voorzijde maar ook via een deur in de tuin.
Zelfs de garage is modern afgewerkt met strakke muren en plafond, een siergrindvloer en een grote kastenwand. Hierdoor is het een multifunctioneel ruimte geworden met mogelijkheden tot kantoor, salon of hobbykamer.

Tevens is er een stortbak met warm en koud water, grondwaterput, verwarming en elektra.

VERDIEPING:
De open trap in de woonkamer brengt ons naar de eerste verdieping die, hoe kan het ook anders, perfect is afgewerkt. Een mooie laminaatvloer met brede planken, strakke muren en plafonds en dan het mooie contract met de donkere deuren en raamkozijnen…heel mooi!
Aan de voor- en achterzijde liggen de twee grootste slaapkamers en deze bieden genoeg ruimte voor een tweepersoons bed.
De twee kleinere slaapkamers, waarvan eentje met airco, bevinden zich aan de zijkant van de woning.

De badkamer is niet heel groot maar je vindt er alles wat je nodig hebt. Een, toch wel, ruime inloopdouche, een wastafelmeubel met 2 lades en een tweede toilet. Zowel de muren als de vloer zijn voorzien van een mooie, grote tegel die samen met de inbouwspots en de designradiator zorgen voor een moderne uitstraling.

ZOLDER:
Via een vlizotrap op de eerste verdieping bereiken we de zolder die onverwacht veel ruimte biedt. Hier heb je dus geen probleem met het opbergen van al je spullen.

TUIN:
Aan de achterzijde van de woning ligt de onderhoudsvriendelijke doch smaakvolle achtertuin voorzien van een gazon van kunstgras, een groot terras en een sfeervolle overkapping met ingebouwd led-licht. De houten schuttingen aan de zijkant worden onderbroken door schanskorven met een robuuste uitstraling, die in combinatie met de groene haag voor meer dan genoeg privacy zorgen.

Dit is een tuin waar je heerlijk kunt zitten, zonnen, bbq-en, zelfs een regenbuitje hoeft je niet weg te jagen….kortom: gewoon genieten!

OVERIGE INFORMATIE:

AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 6 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt over een definitief energielabel D

STAAT VAN ONDERHOUD:
Gedateerd, goed.

CV KETEL IS EIGENDOM
Jaartal 2005 Nefit Ecomline Excelent HR

LIGGING:
Aan een rustige weg in de woonwijk.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWTEKENINGEN:
Van deze woning zijn geen bouwtekeningen beschikbaar

BOUWKUNDIG ADVIES:
Maison Makelaars adviseert u altijd bij de aankoop van een woning een onafhankelijk bouwkundig onderzoek in te stellen.

MAATGEVING:
Alle maten in de brochure en van alle plattegronden zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.
Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je deze woning bezichtigen? Dat kan! Neem contact met ons op: 0475-475831

Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars RMRE

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974

Oppervlakten en inhoud

Wonen
112 m²
Overige inpandige ruimte
28 m²
Perceel
216 m²
Inhoud
505 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3

Energie

Energielabel
D

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin
Bekijk alle kenmerken