Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Verkocht

Bingerdenseweg 11 Doesburg

Omschrijving

OBJECTOMSCHRIJVING
Zonnig en lekker ruim is deze tussenwoning in Noord Beinum. Met een grote raampartij aan de voorkant en een zonnige tuin op het zuid-oosten is het er heerlijk wonen. Fiets in 5 minuten naar het sfeervolle centrum van Doesburg of loop de straat uit en je staat praktisch op de dijk om langs de Ijssel te wandelen. De woning is van alle gemakken voorzien, heeft 3 slaapkamers op de 1e etage en de mogelijkheid om van de zolder nog een extra slaapkamer te maken. Parkeer voor de deur op straat, of kom achterom met de fiets. De woning heeft een gebruiksoppervlakte van 114 m2 en een perceeloppervlakte van 132m2.

Let op: deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf-prijs.

ALGEMEEN
Doesburg is een gezellig stadje dat maar liefst 150 monumenten telt en waar de Oude Ijssel in de Gelderse Ijssel stroomt. De Hanzestad telt 11.064 inwoners, ligt op enkele autominuten afstand van mooie natuurgebieden zoals de Gieseplas en de Veluwe. Vanaf de Bingerdenseweg 11 is het maar 5 minuten fietsen naar het centrum van Doesburg. Daar ben je van alle gemakken voorzien. In Beinum zelf is een Dekamarkt. De A12 ligt op een ruime 10 minuten rijden en de A348 op 5 minuten. Deze tussenwoning is mooi licht, heeft veel ruimte en kan zo betrokken worden.

ENTREE
Via de voordeur lopen we naar binnen, de hal in waar zich ook de meterkast bevindt. Hang je jas op, kom binnen!

WOONKAMER
Via de hal loop je de ruime woonkamer binnen. Meteen links de zitkamer met de grote raampartij met uitzicht op de voortuin en ‘s zomers mooie groene leilinden. Recht vooruit de eetkamer met uitzicht op de zonnige tuin, en links de keuken. In het midden van de kamer aan de linkerkant is de hal met het toilet en de trap naar de eerste verdieping. De hele benedenverdieping is voorzien van een laminaatvloer.

KEUKEN
De compacte Tulp keuken is halfopen en is van alle gemakken voorzien. In de aangrenzende bijkeuken is nog een keukenblok voor meer ruimte. De keuken heeft een inbouw koelkast, combi-magnetron en inductiekookplaat met ingebouwde wasemkap. De vaatwasser en plek voor een extra koel vries combinatie vind je in de bijkeuken.

BIJKEUKEN
Via de keuken loop je zo door de bijkeuken in. Het is nu echt een verlengstuk van de keuken maar je kunt het natuurlijk ook anders inrichten. Vanuit de bijkeuken heb je toegang tot de tuin.

EERSTE VERDIEPING
Via de hal lopen we langs het toilet de trap op naar boven de ruime overloop op waar je ook de vaste open trap naar zolder vindt. Direct links is de badkamer en de overige drie deuren gaan naar de slaapkamers. Ook hier zijn alle vloeren voorzien van laminaat, behalve de badkamer natuurlijk.

MASTER BEDROOM (SLAAPKAMER 1)
Aan de rechterkant is de master bedroom, aan de voorzijde van het huis. Deze ruime kamer heeft een groot raam, een laminaat vloer en een vaste kast.

SLAAPKAMER 2 (LOGEER of KINDERKAMER)
Meteen naast de master bedroom is de tweede slaapkamer. Deze bevindt zich ook aan de voorzijde van de woning en heeft toegang tot de loggia. Ook hier een groot raam en een laminaatvloer.

SLAAPKAMERS 3
Aan de achterkant van het huis, naast de badkamer is de 3e slaapkamer. Met wederom een laminaat vloer en een groot raam, dit keer met uitzicht op de tuin.

BADKAMER
De laatste deur op de overloop, is die van de badkamer. Een ruime, lichte en eenvoudige badkamer met douche, toilet en wastafel. Met een raam aan de achterzijde van de woning en een betegelde vloer.

TWEEDE VERDIEPING (ZOLDER)
We gaan nog een trap omhoog en komen uit op zolder. Ook hier is laminaat gelegd. Aan de linkerkant staat de CV-ketel en vind je aansluitingen voor de wasmachine en -droger. Rechts van het trapgat kun je een ruime 4e slaapkamer realiseren, of een mooie werkkamer. Langs de zijkanten zijn schotten geplaatst zodat je lekker veel opbergruimte hebt. De zolder is hoog genoeg om er comfortabel te kunnen staan.

TUIN
We gaan de tuin in! Via de bijkeuken lopen we naar buiten. De tuin is ruim opgezet met een terras aan de kant van het huis met een elektrisch zonnescherm. Vanwege de zuidoostelijke ligging is het er ‘s ochtends al heerlijk zonnig. Achter in de tuin staat een houten schuur, ideaal om de fietsen te parkeren of de tuinset op te slaan. Via de deur in de schutting kun je ook achterom zo wegfietsen.

VOORTUIN
Nog even terug naar voren, de voortuin in. Een onderhoudsarme voortuin met fraaie bestrating en wat beplanting. Voor het huis op de stoep, staan sierlijke leilindes waar je vanaf het voorjaar een prachtig groen uitzicht op hebt.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars Graafschap Midden

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Soort dak
Pannen
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
114 m²
Perceel
132 m²
Inhoud
394 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
C.v.-ketel
Warm water
C.v.-ketel
Cv-ketel
Atag e-shr28/35ti (gas gestookt combiketel uit 2003, eigendom)

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin
Achtertuin
66 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuidoost bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken