Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Verkocht

Wildenkamp 24 Reuver

Omschrijving

Deze vrijstaande woning ligt in een doodlopende straat waardoor hier alleen maar bestemmingsverkeer rijdt. Tegenover de woning ligt een speeltuintje waardoor dit de ideale gezinswoning is! De begane grond bestaat uit een ruime woonkamer met halfopen keuken en bijkeuken. Naast de woonkamer ligt nog een ruimte die ideaal is als computerplek of speelkamer. Op de verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig en een badkamer. De vierde slaapkamer ligt op de zolder en is met een vaste trap te bereiken. De netjes aangelegde achtertuin heeft een overdekt terras en een vrije achterom.

ALGEMEEN:
Op ongeveer een kilometer afstand van het centrum van Reuver met diverse winkels, restaurants, bioscoop, basisschool en het treinstation ligt deze vrijstaande woning. De Maas en het veer naar Kessel liggen op ongeveer twee kilometer afstand en de oprit naar de A73 bevindt zich op slechts enkele minuten rijden.

BEGANE GROND:
ENTREE
Via de voortuin lopen twee paadjes naar de voordeur die uitkomt in de hal. In deze hal bevindt zich een betegelde toiletruimte, een handige trapkast, een inbouwkast en de meterkast.

WOONKAMER
In de woonkamer zijn meerdere leuke zithoekjes aanwezig. Je kunt er televisie kijken of je terug trekken om het hoekje om bijvoorbeeld rustig een boek te lezen. Via de woonkamer bereik je ook de ruimte die momenteel in gebruik is als werkkamer maar die ook ideaal zou zijn als speelkamer voor de kinderen of als computerruimte. In de woonkamer, werkkamer en in de keuken ligt een massief eikenhouten kasteelvloer die drempelloos is doorgelegd.

KEUKEN
De halfopen keuken is opgesteld in een L-vorm en bevat een vierpits elektrisch fornuis met afzuigkap, een koelkast, een combi-oven en een vaatwasser. In de keukenkastjes is voldoende bergruimte voor het keukengerei. Achter de keuken ligt een handige bijkeuken met een witgoedaansluiting en daarnaast is er nog voldoende ruimte voor een extra koelkast, vriezer of een grote bergkast. Via de bijkeuken heb je toegang tot de achtertuin.

VERDIEPING:
Via de met vloerbedekking beklede trap bereik je de eerste verdieping. Hier zijn drie slaapkamers aanwezig en een badkamer.

SLAAPKAMERS
Twee slaapkamers bevinden zich aan de achterkant van de woning. Beide hebben een raampartij met rolluik en de linkerkamer heeft een handige inbouwkast. De derde slaapkamer ligt aan de voorkant van de woning en heeft twee ramen, die tot op de grond doorlopen, met rolluiken. Alles slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

BADKAMER
De badkamer heeft een ligbad met een douchescherm zodat er ook in bad gedoucht kan worden. Verder is er een wastafel met meubel aanwezig, een toilet en mechanische ventilatie. De vloer is voorzien van grijze tegels en de wanden van witte tegels.

ZOLDER:
Een vaste trap leidt naar de zolderverdieping. Hier kom je eerst op een overloop met bergruimte aan beide kanten onder het schuine dak.

SLAAPKAMER
De slaapkamer op de zolder heeft twee dakkapellen met rolluik en een laminaatvloer.

GARAGE / BERGING:
De garage ligt aan de rechterkant naast de woning en is inpandig te bereiken via de werkkamer. De garage is af te sluiten met een groot, elektrisch te bedienen rolluik. In de garage is stroom en verlichting aanwezig.

TUIN:
In de achtertuin kun je heerlijk beschut zitten op het met riet overdekt terras dat zich tussen drie muren bevindt. De tuin is netjes aangelegd met gazon en plantenborders. De tuin is geheel omheind en er is een vrije achterom beschikbaar. In de tuin zijn diverse stopcontacten, verlichting en een buitenkraan aanwezig.

OVERIGE INFORMATIE:

AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt over definitief energielabel C.

STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud van de woning is prima. De woning is netjes bijgehouden en onderhouden waar nodig.

VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel van een CV ketel (Vaillant EcoTEC 2012). Alle ramen in de buitengevels zijn voorzien van dubbel HR-glas. Verder is de woning geheel voorzien van spouwmuurisolatie en ook het dak is voorzien van isolatie.

LIGGING:
De woning ligt in een rustige woonwijk in een doodlopende straat. Het centrum van Reuver, met treinstation, bevindt zich op ongeveer 1 kilometer. Binnen vijf autominuten ben je bij de oprit van de A73.

NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabelnetwerk.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWTEKENINGEN:
Van deze woning zijn momenteel geen bouwtekeningen beschikbaar.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking, pannen
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
150 m²
Overige inpandige ruimte
12 m²
Perceel
259 m²
Inhoud
565 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Rolluiken

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, hr-glas, muurisolatie
Verwarming
C.v.-ketel
Warm water
C.v.-ketel
Cv-ketel
Vaillant ecotec (gas gestookt combiketel uit 2012, eigendom)

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
1 m²
Ligging tuin
Gelegen op het noordoost bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken