Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Verkocht

Weverstraat 7 Baarlo

Omschrijving

Deze instapklare 2 onder 1 kapwoning is aan de voorkant en aan de achterkant uitgebouwd! Naast de woning ligt een grote geïsoleerde garage die in gebruik is als praktijkruimte. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer. De zolder is met vaste trap te bereiken en hier bevindt zich een vierde slaapkamer. De zonnige tuin ligt op het zuidoosten en is onderhoudsvriendelijk aangelegd met twee terrassen en een waterpartij.

ALGEMEEN:
Deze fijne woning ligt op loopafstand van het centrum van Baarlo in een rustige straat. De wijk is kindvriendelijk ingericht met diverse speelveldjes en speeltuintjes op loopafstand. Ook zijn er verschillende basisscholen te voet bereikbaar. De Maas met haar uiterwaarden en wandelpaden ligt vlakbij net zoals het bos aan de overkant van de Napoleonsbaan. Via de Napoleonsbaan ben je binnen vijf autominuten bij de snelweg A73 richting Venlo en Duitsland en iets verderop ligt de A67 richting Eindhoven.

BEGANE GROND:
ENTREE
Via de oprit en de voortuin bereik je de voordeur die uitkomt in de hal. In deze hal is een betegelde toiletruimte met fonteintje en vloerverwarming aanwezig en een meterkast met aansluiting op het glasvezelnetwerk. Bij de voordeur bevindt zich een luik dat toegang geeft tot de kruipruimte.

WOONKAMER
De woonkamer is ruim en heerlijk licht door de vele ramen in de erker die voorzien zijn van elektrisch te bedienen rolluiken. Achterin de woonkamer zijn dubbel openslaande deuren (met hordeur) aanwezig. Via deze deuren heb je toegang tot de achtertuin. De vloer in de woonkamer is voorzien van een neutraal eikenparket en de wanden zijn gestuct.

KEUKEN
De halfopen keuken ligt achter de woonkamer en is opgesteld in een U-vorm. In deze ruimte is ook veel lichtinval aanwezig door de zes ramen die uitzicht bieden op de tuin. Aan de buitenkant van de ramen hangt een elektrisch te bedienen zonneluifel die ook als terrasoverkapping gebruikt kan worden. De keuken is uitgerust met een gasfornuis met vier pitten en een teppanyaki grillplaat, een vaatwasser, magnetron (2020), oven (2020), koelkast en vriezer. Het aanrechtblad is van donker graniet. De vele keukenkastjes bieden voldoende bergruimte voor het keukengerei en de pannen kun je kwijt in een hoekkast met handig draaiplateau. Ook is er een uitschuifbare apothekerskast aanwezig. De vloer in de keuken is voorzien van donkere tegels.
VERDIEPING:
De door Upstairs gerenoveerde trap leidt naar de verdieping met drie slaapkamers en een badkamer.

SLAAPKAMERS
Aan de achterkant van de woning liggen twee slaapkamers en aan de voorkant ligt de derde slaapkamer. De twee slaapkamers aan de achterkant zijn beide voorzien van een handige vaste kast met schuifdeur. Alle slaapkamers hebben ramen met handbediende rolluiken en horren. De vloeren zijn voorzien van laminaat.

BADKAMER
De badkamer is uitgevoerd in neutrale kleuren. De donkere tegelvloer heeft vloerverwarming. In de badkamer heb je de beschikking over een douchecabine, toilet, wastafel met meubel, designradiator en mechanische ventilatie. Het raam op de badkamer heeft een kunststof kozijn.

ZOLDER:
De zolder is met een vaste trap te bereiken. Op de overloop, boven de trap, bevindt zich een inbouwkast met daar tegenover de aansluitingen voor het witgoed. De CV ketel (Nefit 2000) hangt ook op de overloop. Het raam op de zolder heeft een kunststof kozijnen en een rolluik.
SLAAPKAMER
De slaapkamer op zolder is voorzien van een Velux dakraam met verduistergordijn en uitschuifbare hor. Aan beide kanten onder het schuine dak bevinden zich handige bergkasten. Op de vloer ligt vloerbedekking.

GARAGE/BERGING:
De royale garage is verlengd en momenteel in gebruik als praktijkruimte. Via de oprit kom je binnen in de wachtruimte waar zich ook een toilet bevindt. Achter de wachtruimte ligt de praktijk. In deze praktijk is een wasbak met warm en koud water aanwezig, een airco en een bergruimte. De praktijk is ook via de tuin te bereiken. De garage is geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Onder de carport voor de garage is een muuranker voor het vastmaken van een motor aanwezig. De deur tussen de oprit en de tuin is een schuifdeur zodat hier ook gemakkelijk een motor of grote (bak)fiets door naar binnen kan en in de berging achterin de tuin gestald kan worden.

TUIN:
De zonnige tuin ligt op het zuidoosten. In de tuin zijn twee terrassen aanwezig. Het terras achter in de tuin heeft een overkapping en een heater waardoor je hier al vroeg in het jaar lekker warm kunt zitten. Het andere terras is ook overdekt te maken door middel van de uitschuifbare zonneluifel. Op dit terras kun je dus naar keuze in de zon of de schaduw gaan zitten. Achterin in de tuin ligt de berging voor tuingereedschap en de fietsen. De tuin is fraai en onderhoudsvriendelijk aangelegd met donkere, keramische tegels en makkelijk te onderhouden borders met leiperen en een waterpartij. Er zijn diverse stopcontacten aanwezig, een buitenkraan en verlichting.

OVERIGE INFORMATIE:
AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt over definitief energielabel C.

STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud van de woning is uitstekend. De woning is altijd keurig bijgehouden en waar nodig onderhouden. De buitenkant is in 2020 opnieuw in de verf gezet.

VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel van een Nefit CV ketel (2000). De woning bestaat grotendeels uit dubbel glas, alleen de ramen van de slaapkamers bevatten enkel glas. De woning is vanuit de bouw geïsoleerd volgens de toen geldende norm.

LIGGING:
De woning ligt in een rustige en kindvriendelijke woonwijk op loopafstand van het centrum van Baarlo met alle voorzieningen.

NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabel- en glasvezelnetwerk.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWTEKENINGEN:
Van deze woning zijn bouwtekeningen beschikbaar. Deze zijn digitaal op te vragen.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking, pannen
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
125 m²
Perceel
252 m²
Inhoud
447 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Airconditioning, alarminstallatie, buitenzonwering, dakraam, glasvezel kabel, natuurlijke ventilatie, rolluiken, tv kabel

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Grotendeels dubbelglas
Verwarming
C.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
C.v.-ketel
Cv-ketel
Nefit hr (gas gestookt combiketel uit 2000, eigendom)

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, patio/atrium, voortuin
Achtertuin
1 m²

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken