Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Verkocht

Roomweg 20 Grashoek

Omschrijving

Deze fijne hoekwoning heeft een flinke uitbouw op de begane grond waardoor de woonkamer in oppervlak verdubbeld is en er een handige bijkeuken is ontstaan! De ruime keuken is van alle gemakken voorzien en staat in halfopen verbinding met de woonkamer. Op de verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig en een badkamer met douche én ligbad. De zonnige achtertuin ligt aan de achterkant en aan de zijkant van de woning en heeft twee terrassen waarvan er één overdekt is.

ALGEMEEN:
Grashoek ligt aan de rand van de Peel en is omringd door natuurgebieden waardoor er vele wandelroutes en fietsroutes door het dorp lopen. Deze leuke twee onder één kapwoning ligt aan de hoofdstraat van het dorp en op loopafstand van het centrum en de basisschool. Er zijn diverse sportverenigingen in het dorp aanwezig en verderop in de straat ligt een golfbaan met restaurant. Voor de wekelijkse boodschappen kun je in het nabijgelegen Panningen of Meijel terecht. Op ongeveer 5 autominuten ligt bovendien de oprit naar de A67 richting Eindhoven en Venlo/Duitsland.

BEGANE GROND:
ENTREE
Via de voordeur kom je binnen in de hal. Direct aan de rechterkant bevindt zich een toiletruimte, met wandcloset en fonteintje, die in 2015 volledig vernieuwd is. Aan de linkerkant is de verdeler van de vloerverwarming keurig weggewerkt onder een kastje met schuifdeuren. De tegelvloer (met vloerverwarming) loopt door naar de keuken.

KEUKEN
De royale keuken is opgesteld in een rechthoek en uitgerust met een vierpits gasfornuis met afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. De keukenkastjes bieden meer dan genoeg ruimte voor het opbergen van het keukengerei. Door de grote raampartij met rolluik heb je fijn uitzicht op het terras aan de zijkant van de woning. Een deur leidt naar de superhandige provisiekelder die onder de hal ligt en via het portaal achter de keuken (met opbergkast voor poetsgerei, schoenen etc) heb je toegang tot de tuin en de bijkeuken. In deze bijkeuken zijn de witgoedaansluitingen aanwezig en daarnaast is er nog voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra koelkast, vriezer of opbergkast. Momenteel wordt de ruimte ook gebruikt als thuiswerkplek.

WOONKAMER
De heerlijk ruime woonkamer staat in halfopen verbinding met de keuken. De voorkant is als gezellige zithoek ingericht en in het achterste deel past met gemak een grote eettafel zodat je hier heerlijk kunt tafelen met familie of vrienden. Middels een glazen schuifpui loop je naar het overdekt terras in de achtertuin. In de woonkamer ligt ook een tegelvloer met vloerverwarming en de wanden bevatten keurig stucwerk.

VERDIEPING:
De trap in de hal leidt naar de verdieping waar zich drie slaapkamers bevinden en een badkamer. Op deze verdieping is een vaste airco-installatie aanwezig.

SLAAPKAMERS
De drie slaapkamers zijn qua afmeting allemaal geschikt om een tweepersoonsbed in te plaatsen en de twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning beschikken bovendien over een handige inbouwkast. Alle slaapkamers hebben twee draaikiepramen met rolluiken. De vloeren zijn voorzien van laminaat en de wanden zijn netjes gestuct.

BADKAMER
In de ruime badkamer heb je de keuze uit een douche of lekker badderen in het ligbad! De badkamer is volledig betegeld en heeft een klein draaikiepraam en een deur met raam die naar het plat dak leidt.

ZOLDER:
De zolder is bereikbaar middels een luik met vlizotrap boven de overloop. De bergzolder is lekker ruim en hoog zodat je er veel spullen op kwijt kunt. Tevens hangt hier de Bosch CV ketel (2007).

GARAGE/BERGING:
De garage bevindt zich naast de woning en is bereikbaar via de tuin. Middels de handbediende kantelpoort kan er eventueel een auto binnen geplaatst worden. In de schutting is hiervoor ook een dubbele poort aangebracht. In de garage is een waterkraan aanwezig, stroom en verlichting.

TUIN:
Het grootste gedeelte van de tuin ligt op het zuiden waardoor hier de hele dag de zon aanwezig is. Zit je liever in de schaduw? Dat kan gelukkig ook onder het overdekt terras. De tuin is keurig aangelegd met diverse verhoogde borders en gazon. Aan de voorkant bevindt zich een vrije achterom en aan de zijkant is een dubbele poort aanwezig waar een auto of aanhanger doorheen kan. In de tuin zijn diverse stopcontacten aanwezig en tuinverlichting.

OVERIGE INFORMATIE:
AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt over definitief energielabel B

STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud van de woning is prima. De woning is altijd goed bijgehouden en onderhouden waar nodig.

VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel van een Bosch CV ketel uit 2007. De woning is voorzien van dakisolatie en spouwmuurisolatie. Alle ramen bevatten dubbel glas en de verdieping bestaat grotendeels uit onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen (met uitzondering van 1 slaapkamer).

LIGGING:
De woning ligt op de hoek van de hoofdstraat van Grashoek op loopafstand van het centrum met diverse voorzieningen.

NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabelnetwerk.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWTEKENINGEN:
Van deze woning zijn digitale bouwtekeningen beschikbaar. Deze zijn op aanvraag te verkrijgen.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg

Oppervlakten en inhoud

Wonen
132 m²
Overige inpandige ruimte
57 m²
Perceel
350 m²
Inhoud
657 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, wastafel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Airconditioning, dakraam, natuurlijke ventilatie, rolluiken, schuifpui

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, hr-glas, muurisolatie
Verwarming
C.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
C.v.-ketel
Cv-ketel
Bosch 30 hrc (gas gestookt combiketel uit 2007, eigendom)

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
1 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuidoost bereikbaar via achterom

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Voorzien van elektra, voorzien van verwarming, voorzien van water

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken