Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Verkocht

Steenoven 12 B40 Meijel

Omschrijving

Deze leuke vakantiewoning is grotendeels gerenoveerd! De deuren en diverse ramen zijn vervangen door kunststof kozijnen en de badkamer is compleet vernieuwd. De woning ligt aan de rand van het park en is hoger gelegen waardoor je veel privacy hebt. De woning is ingedeeld met een lichte woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar een terras, twee slaapkamers (voorheen drie), een badkamer en een berging. De tuin ligt rondom de woning en er is een parkeerplaats aanwezig. Deze bungalow heeft een recreatiebestemming en permanente bewoning is niet toegestaan.

ALGEMEEN:
Zoals de naam al doet vermoeden wordt rust en privacy op recreatiepark de Stille Wille in Meijel als belangrijk ervaren. In dit recreatiepark kun je heerlijk tot rust komen en dagelijks genieten van een vakantiegevoel midden in de natuur. Op het park is een verlichte tennisbaan aanwezig en een leuke speeltuin. In het bos achter het park ligt een mountainbikeroute. De omgeving is bovendien ideaal voor lange fiets- en/of wandeltochten. De woning ligt in het buitengebied van Meijel midden in het bos maar het centrum met voorzieningen zoals een basisschool, supermarkten, winkels en diverse restaurants en sportverenigingen bevindt zich op slechts vijf minuten fietsen.

Indeling
BEGANE GROND:
ENTREE
De entree van de woning bevindt zich aan de achterkant. Je komt binnen in een ruimte die later aan de woning aangebouwd is. In deze ruimte is een witgoedaansluiting aanwezig en daarnaast is er voldoende ruimte voor een extra koelkast, vriezer en een grote opbergkast. Op de vloer ligt nieuwe vloerbedekking.

WOONKAMER MET OPEN KEUKEN
Via een gang, waar de slaapkamers en de badkamer aan liggen, loop je naar de voorkant van de woning. Hier betreedt je de woonkamer met open keuken. Doordat de woning hoger gelegen is bieden de openslaande deuren naar het terras een mooi uitzicht op het omliggende bos. De eenvoudige maar functionele keuken is uitgerust met een vierpits gasfornuis met afzuigkap, een oven en een koelkast.

SLAAPKAMERS
De grote slaapkamer ligt aan de rechterkant van de woning en heeft twee ramen. Voorheen waren dit twee slaapkamers. Doordat beide toegangsdeuren nog aanwezig zijn zouden hier eenvoudig weer twee kleinere slaapkamers van gemaakt kunnen worden. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de linkerkant en heeft één raam. In de slaapkamers ligt ook nieuwe vloerbedekking.

BADKAMER
De badkamer is splinternieuw! Er is een douchecabine aanwezig, een toilet en een wastafel met meubel. De wanden zijn afgewerkt met dumawall wandtegels in een marmerlook. Dumawall tegels zijn watervaste kunststof wandtegels.

Tuin
GARAGE/BERGING:
In de tuin ligt een handige berging die voorzien is van stroom en verlichting en ideaal voor het opbergen van tuingereedschap, het stallen van fietsen of om in te klussen.

TUIN:
De tuin ligt rondom de woning en bestaat voornamelijk uit bosgrond met enkele hoge bomen. Voor de woning ligt een knus, verhoogd terras op het zuidwesten waardoor je hier een groot deel van de dag heerlijk in de zon kunt zitten. De oprit en het pad naar de woning zijn verhard en er is een parkeerplaats beschikbaar.

Bijzonderheden
AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt nog niet over een definitief energielabel.
Er wordt voorafgaand aan overdracht een definitief energielabel geleverd.

STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud van de woning is prima. De woning is grotendeels gerenoveerd.

VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel van 2 gaskachels. De muren zijn voorzien van isolatie en de vloer is gedeeltelijk geïsoleerd. Het dakleer is in 2020 vervangen.

LIGGING:
De woning ligt op bungalowpark de Stille Wille in het buitengebied van Meijel. Het centrum is echter in nog geen tien minuten fietsen bereikbaar.

NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabelnetwerk.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWTEKENINGEN:
Van deze woning zijn geen bouwtekeningen beschikbaar.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking
Ligging
In bosrijke omgeving

Oppervlakten en inhoud

Wonen
63 m²
Perceel
445 m²
Inhoud
227 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Gaskachels
Warm water
Geiser eigendom

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken