Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Verkocht

Gerard Doustraat 9 Beringe

Omschrijving

Deze leuke tussenwoning is helemaal instapklaar! Door de ligging in een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid en een speeltuintje voor de deur is dit de ideale gezinswoning! De begane grond bestaat uit een ruime woonkamer en een aparte keuken. Op de verdieping liggen drie slaapkamers en de badkamer. Een vaste trap leidt naar de zolder waar een vierde slaapkamer met grote dakkapel beschikbaar is. De achtertuin ligt op het zuiden, is onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt over een eikenhouten terrasoverkapping.

ALGEMEEN:
In een rustige straat in Beringe ligt deze fijne woning op loopafstand van het centrum Beringe is een rustig dorpje met een paar cafés, restaurants en een basisschool. Voor de benodigde boodschappen kun je terecht in het nabijgelegen Panningen. Via de N275 ben je bovendien in nog geen 15 autominuten bij de oprit van de A67 richting Venlo of Eindhoven en de A2 richting Zuid-Limburg.

BEGANE GROND:
ENTREE
Je betreedt de woning via de hal waar een toiletruimte aanwezig is (opnieuw betegeld in 2019), een meterkast met de aansluiting op het glasvezelinternet en de trap naar de bovenverdieping. De vloer bestaat uit tegels met een houtlook. Via de hal heb je toegang tot de woonkamer en de keuken.

WOONKAMER
De ruime woonkamer heeft aan de voorkant en aan de achterkant een grote raampartij waardoor er lekker veel licht naar binnen valt. De vloer is voorzien van donker laminaat en de wanden zijn strak gestuukt.

KEUKEN
De keuken ligt in een aparte ruimte en is bereikbaar via de woonkamer en via de hal. De keuken is uitgevoerd in roomwitte kastjes met landelijke zwarte greepjes. Het houten aanrechtblad (2018) steekt hier mooi bij af. De keuken is ingericht met een vijfpits gasfornuis met afzuigkap en een oven. De koel-vriescombinatie staat als los element in de keuken (ter overname) en er is ook een witgoedaansluiting beschikbaar. Via de keuken heb je toegang tot de achtertuin.

VERDIEPING:
De trap in de hal leidt naar de verdieping met drie slaapkamers en de badkamer. Op de overloop is een handige bergkast aanwezig.

SLAAPKAMERS
Alle slaapkamers zijn voorzien van twee ramen waarvan één draaikiepvenster. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning hebben bovendien een rolluik. Op de slaapkamers en de overloop ligt laminaat.

BADKAMER
De badkamer is volledig betegeld en ingericht met een ligbad met glazen douchewand, wastafel met meubel, toilet en designradiator. Een klein raam zorgt voor de nodige ontluchting.

ZOLDER:
Een vaste trap leidt naar de vierde slaapkamer op zolder en een overloop met bergruimte en de witgoedaansluitingen.

SLAAPKAMER
De slaapkamer op zolder is heerlijk ruim door de grote dakkapel met drie ramen waarvan twee met draaikiepfunctie. Ook hier is een rolluik beschikbaar. Onder het schuine gedeelte van het dak zijn handige schuifkasten gemaakt. De gehele zolderverdieping is voorzien van een laminaatvloer.

TUIN:
De zonnige achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met grote terrastegels en een gemetselde plantenbak. Doordat de tuin op het zuiden ligt is de zon hier het grootste deel van de dag aanwezig maar onder de eikenhouten terrasoverkapping kun je ook heerlijk in de schaduw vertoeven. Achter de overkapping ligt een handige (fietsen)berging, voorzien van elektra. De tuin is volledig omheind en heeft een vrije achterom middels een brandgang achter de woningen. In de tuin zijn diverse stopcontacten aanwezig, verlichting en een buitenkraan.

OVERIGE INFORMATIE:
AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt over definitief energielabel C.

STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud van de woning is prima. De woning is netjes bijgehouden en onderhouden waar nodig. In 2018 is het aanrechtblad in de keuken vernieuwd en in 2019 is het toilet op de begane grond opnieuw betegeld.

VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel een Intergas CV ketel (2013). De woning is volledig voorzien van dubbel glas, dakisolatie en spouwmuurisolatie.

LIGGING:
De woning ligt in een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid en een speeltuintje voor de deur. Het centrum van Beringe bevindt zich op loopafstand.

NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabel- en glasvezelnetwerk.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWTEKENINGEN:
Van deze woning zijn geen bouwtekeningen beschikbaar.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
119 m²
Perceel
174 m²
Inhoud
413 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Glasvezel kabel, natuurlijke ventilatie, rolluiken

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie
Verwarming
C.v.-ketel
Warm water
C.v.-ketel
Cv-ketel
Intergas-hreco (gas gestookt uit 2013, eigendom)

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
1 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuid bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken