Makelaar Bronkhorst

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Bronkhorst, gemeente Bronckhorst. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen de Achterhoek als geen ander. De gemeente Bronckhorst kent 44 kernen en ieder dorp, buurtschap en wijk heeft zijn eigen karakter. Ook Bronkhorst! Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland is Maison Makelaars Graafschap-Midden dus de makelaar die u zoekt.

Aankoopmakelaar Bronkhorst

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Bronkhorst? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Bronkhorst

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Bronkhorst? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Bronkhorst waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Bronkhorst

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Bronkhorst helemaal gratis!

Wonen in Bronkhorst

Bronkhorst is ontstaan als boerennederzetting bij het voormalig kasteel Bronkhorst, het stamslot van de Heren van Bronckhorst die in de middeleeuwen vooraanstaande edellieden waren. Van het kasteel is alleen de heuvel bewaard en zijn enkele kleine restanten te zien. Ook al heeft Bronkhorst slechts zo’n 150 inwoners, het is toch echt een stad. In 1482 kreeg Bronkhorst namelijk officieel stadsrechten, wat het tot op de dag van vandaag een van de kleinste steden van Nederland maakt. Wonen in Bronkhorst betekent dus echt wonen in een stad met een gezellig, dorps karakter, of dat nu in een twee-onder-een-kapwoning is, een rijtjeshuis, een boerderij of een vrijstaand huis.

Huis kopen in Bronkhorst

Op zoek naar een woning in Bronkhorst en benieuwd wat er eigenlijk te doen is in dit stadje? Veel inwoners van Bronkhorst werken in omliggende steden zoals Zutphen, Brummen en Doesburg, die via N-wegen zoals de N314 en N348 uitstekend te bereiken zijn. De Achterhoekse schoonheid van Bronkhorst maakt dat veel inwoners er nooit meer weggaan. Wandelen en fietsen door het prachtige Gelderse landschap, uitwaaien langs de IJssel; in Bronkhorst vindt u de rust die zo kenmerkend is voor deze streek. Maar een en al rust is het nou ook weer niet: jaarlijks vindt in Bronkhorst in december het festival 'Dickens in Bronkhorst' plaats en in het hart van Bronkhorst is het sfeervolle Hotel-Restaurant Herberg de Gouden Leeuw gevestigd. De Gouden Leeuw is een van de mooiste en oudste stadsboerderijen van Nederland en staat recht tegenover de gerestaureerde Slotkapel uit 1344 van Kasteel Bronkhorst. Enthousiast geworden over dit unieke stadje met een rijke historie? Neem contact met ons op!
 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten: 
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek 

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in: 
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem