Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Bronkhorst, gemeente Bronckhorst.

Een woning kopen in Bronkhorst of liever een woning huren? Dan ben je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden aan het juiste adres! Of misschien wil je wel je woning in Bronkhorst verkopen? Ook dan is Maison Makelaars Graafschap-Midden de makelaar in de Achterhoek die je zoekt. Bij de aankoop of verkoop van jouw woning zetten wij graag onze kennis van de woningmarkt in om jou te adviseren. Ook voor een gratis waardebepaling van je huis kun je bij ons terecht. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en we geven je advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen de Achterhoek als geen ander. De gemeente Bronckhorst kent 44 kernen en ieder dorp, buurtschap en wijk heeft zijn eigen karakter. Ook Bronkhorst! Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland is Maison Makelaars Graafschap-Midden dus de makelaar die je zoekt.

Wonen in Bronkhorst
Bronkhorst is ontstaan als boerennederzetting bij het voormalig kasteel Bronkhorst, het stamslot van de Heren van Bronckhorst die in de middeleeuwen vooraanstaande edellieden waren. Van het kasteel is alleen de heuvel bewaard en zijn enkele kleine restanten te zien. Ook al heeft Bronkhorst slechts zo’n 150 inwoners, het is toch echt een stad. In 1482 kreeg Bronkhorst namelijk officieel stadsrechten, wat het tot op de dag van vandaag een van de kleinste steden van Nederland maakt. Wonen in Bronkhorst betekent dus echt wonen in een stad met een gezellig, dorps karakter, of dat nu in een twee-onder-een-kapwoning is, een rijtjeshuis, een boerderij of een vrijstaand huis.

Doen in Bronkhorst
Veel inwoners van Bronkhorst werken in omliggende steden zoals Zutphen, Brummen en Doesburg, die via N-wegen zoals de N314 en N348 uitstekend te bereiken zijn. De Achterhoekse schoonheid van Bronkhorst maakt dat veel inwoners er nooit meer weggaan. Wandelen en fietsen door het prachtige Gelderse landschap, uitwaaien langs de IJssel; in Bronkhorst vind je de rust die zo kenmerkend is voor deze streek. Maar een en al rust is het nou ook weer niet: jaarlijks vindt in Bronkhorst in december het festival 'Dickens in Bronkhorst' plaats en in het hart van Bronkhorst is het sfeervolle Hotel-Restaurant Herberg de Gouden Leeuw gevestigd. De Gouden Leeuw is een van de mooiste en oudste stadsboerderijen van Nederland en staat recht tegenover de gerestaureerde Slotkapel uit 1344 van Kasteel Bronkhorst. Enthousiast geworden over dit unieke stadje met een rijke historie? Neem contact met ons op!  

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem