Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Waardebepaling Peel en Maas / Horst ad Maas

Jij wilt graag de waarde van jouw woning weten en daar kunnen wij je natuurlijk als professional uitermate goed mee helpen. 

Je ziet bij veel van onze collega’s een button staan waarop je wat vragen moet beantwoorden en er automatisch een waarde in een bepaalde bandbreedte uitkomt.

Maar big data kan natuurlijk best een indicatie geven maar door een bezoek te brengen aan jouw woning kunnen we dat natuurlijk veel beter en kom je ook niet voor teleurstellingen te staan als de waarde hoog lijkt maar in werkelijkheid niet is omdat de big data nooit binnen kan kijken, niets weet over verbouwingen of bijv. duurzaamheidsmaatregelen.

Daarom komen wij graag geheel vrijblijvend op de koffie om samen met jou naar de waarde te kijken en zo een realistisch beeld te schetsen. Geheel gratis. 

Wij zijn je graag van dienst als het gaat over de waarde van je woning en een waardebepaling in Peel en Maas / Horst ad Maas.

CONTACTFORMULIER

Maison Makelaars Peel en Maas | Horst aan de Maas is actief in:

Gemeente Peel en Maas
Baarlo – Beringe – Egchel – Grashoek – Helden – Kessel – Kessel-Eik – Koningslust – Maasbree – Meijel – Panningen

Gemeente Horst aan de Maas
America – Broekhuizen – Broekhuizenvorst – Evertsoord – Griendtsveen – Grubbenvorst – Hegelsom – Horst – Kronenberg – Lottum – Meerlo – Melderslo – Meterik – Sevenum – Swolgen – Tienray