Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Graag stellen we aan je voor: Nieuwe makelaar bij Maison Makelaars

Elène Steffgen

Elène Steffgen is een energieke, creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Als accountmanager in de financiële dienstverlening was zij al geïnteresseerd in de ‘mens achter de mens’. Als makelaar kan ze dat op een nog effectievere manier inzetten; op zoek gaan naar wat écht bij een klant past; wensen en doelen van de klant in beeld brengen en alles in het werk stellen om die te verwezenlijken. Dat is wat Elène Steffgen drijft als makelaar.

Sinds 1 mei is deze sprankelende dame aan boord gestapt van Maison Makelaars. Samen met Maarten Pijnenborgh en zijn team gaat ze de positie van het vernieuwde makelaarskantoor in de regio verder versterken en uitbouwen.

“Een dak boven je hoofd is een van de zekerheden die men in het leven wil hebben. Het is fantastisch als ik daar een essentiële bijdrage aan kan leveren. Het gaat niet alleen om het verkopen van een woning, maar om het feit dat iemand zich ergens veilig en thuis voelt.” zegt Elène.

Goede match
Maison Makelaars past bij haar; ze wordt blij van mensen met een hoog energieniveau. En dat vindt ze hier. De klant staat bij Maison Makelaars echt centraal. Alle medewerkers doen hun uiterste best en zetten graag een stapje extra om de klant volledig te ontzorgen.
Nieuwe uitdaging

“De overstap van financiële dienstverlening naar de makelaardij was voor mij een logische stap: als ik klanten sprak, was ik ook altijd geïnteresseerd in hun woonomgeving. Uiteindelijk heb ik zelf drie keer een huis gebouwd en vond dat een fascinerend proces. Ik was overal bij betrokken en mijn interesse in woningen groeide meer en meer. Na de opleiding life-planning, waarbij je een daadwerkelijke verdieping in klantcontact realiseert, wilde ik iets doen met al mijn kennis en ervaring. In de makelaardij vind ik die nieuwe uitdaging.” aldus Elène.

Niet alleen de makelaardij is een uitdaging, maar ook in elke klant ziet ze een uitdaging; “Door oprechte interesse in de klant te tonen, kom je erachter wat zijn wérkelijke wensen zijn. En alleen op die manier kun je een klant echt goed helpen.”
LinkedIn – in real life
Elène: “Vrienden omschrijven mij als spontaan, iemand die oprechte interesse in een ander toont en die zakelijk is, maar tegelijkertijd ook een heel sterk inlevingsvermogen heeft. Ik ben creatief en kan snel links leggen. Ik heb blijkbaar een speciaal radartje wat direct aan het werk gaat als ik signalen opvang waarbij ik een rol zou kunnen spelen om mensen met elkaar te verbinden. Een soort LinkedIn, maar dan ‘in real life’.”

Unieke stijl
Wat haar zo aanspreekt bij Maison Makelaars is het persoonlijke karakter van het kantoor; ‘ons kent ons’. De sfeer is heel persoonlijk. Niet alleen binnen het team, maar zeker ook met de klant. Men voelt zich echt betrokken bij elkaar. Daarnaast vindt ze de stijl van Maarten als makelaar vrij uniek; “Hij neemt de tijd om in gesprek te gaan met de klant om te zien wat echt bij hen past. Ook tijdens bezichtigingen is er geen haast, waardoor een potentiële koper de kans krijgt om de sfeer te proeven. Maarten heeft een enorme passie en gedrevenheid en is heel duidelijk naar iedereen; hij durft een reële taxatiewaarde te geven. Je weet gewoon wat je aan elkaar hebt. Zowel als klant, maar ook als collega. En dat vind ik heel prettig.” zegt ze.

Op de vraag wat zij Maison Makelaars komt brengen, zegt ze lachend; “Energie, enthousiasme, nieuwe ideeën en, dankzij mijn achtergrond, een verdieping in de financiële kennis. Ik ben er klaar voor om samen met het team Maison Makelaars verder te laten groeien. En ik ben klaar voor de klant!”

Kennismaken? Bel (077) 308 29 46 of mail ph@maisonmakelaars.nl