Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Druk druk druk voor jouw woongeluk

Die kreet matcht helemaal. De woningmarkt is namelijk druk, oververhit en extreem gewild. Laten we het eens over de verkoop hebben. Met het nieuwe tijdperk zou je denken dat het ‘eenvoudig’ is om je woning zelf te verkopen, toch? Dit klinkt aantrekkelijk. Alleen klinkt het aantrekkelijker dan het daadwerkelijk is. Iedere dag loop ik mensen tegen het lijf die in de overweging zitten, gaan we het zelf doen? Op Facebook wat foto’s uploaden, naar de WOZ waarde kijken, vergelijken met de buren die recent verkocht hebben? En daarna de bezichtigingen zelf doen en dan is ons huis voor de hoofdprijs verkocht….

Maar ik ga je helaas van die roze wolk afhalen. Makelaar is niet voor niks een vak geworden. Want heb je al nagedacht over de vragenlijst? Over roerende zaken? Want wat doe je nu precies met die droogmolen in de tuin, het tuinhuisje of de cv-ketel die toevallig huur is? Het is echt enorm veel gedoe op het moment dat je dit niet goed geregeld hebt. Wij hebben hier aan de voorkant al 1000x over nagedacht, bijgeschaafd en weer opnieuw correcte lijsten op de markt gebracht. Maar heb je daarnaast dan ook nagedacht over die reële vraagprijs? Want mensen moeten natuurlijk wel nog een financiering kunnen krijgen. En die krijgen ze tegenwoordig niet meer altijd op wat ze bieden, dit gesprek is ingewikkeld als je hier niet dagelijks mee bezig bent. 

Vaak geven verkopers ook aan al een paar bezichtigingen te kunnen plannen, want er waren al geïnteresseerden! Yes tof! Want die hebben we natuurlijk nodig. Maar gebleken is wel dat de mensen die dit inderdaad al hadden maar vervolgens toch via ons gingen verkopen, dat die geïnteresseerden onderaan zaten met hun biedingen. Oei, want als je het zelf gedaan had dan had je helaas die hoofdprijs niet gekregen….

Door ons grote bereik en de juiste kopers te selecteren (dit alleen al is een vak apart 😉) haal je het maximale uit de verkoop. Waarbij ik inmiddels wel kan aantonen dat wij geen geld meer kosten. Ja we kosten natuurlijk wel nog geld, ook ons brood moet natuurlijk op de plank komen bij onze 9 medewerkers. Maar wij verdienen het dubbel, dwars, dik en rond weer terug voor jullie. Inclusief een geheel stressvrije verkoop, van a tot n(otaris).  

Dus het is verleden tijd dat de makelaar ‘alleen maar geld kost’. Deze makelaar verdient het voor je terug!

Benieuwd wat klanten over ons vertellen? Klik dan hier!