Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Verhuurd

Banmolen 29 b Meijel

Omschrijving

Op een uitstekende (hoek)locatie op bedrijventerrein ‘De Wielen’ in Meijel ligt deze ruime bedrijfsloods die momenteel bestaat uit één unit maar het behoort ook tot de mogelijkheden om de units te splitsen. De locatie is prima te bereiken vanuit de snelwegen A67 en A2. Het terrein is geheel omheind en heeft twee toegangspoorten. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Unit B
Vloeroppervlakte van 150 m2

Unit B bestaat momenteel enkel uit een bedrijfsruimte met vloerverwarming en een lichtstraat. Deze unit beschikt verder over een elektrisch te bedienen sectionaalpoort, een stellage als verdiepingsvloer, een afzuiginstallatie en een muurkast. Indien de units opgesplitst worden krijgt deze ruimte een eigen CV installatie en een toiletruimte.

Algemeen
De loods is opgebouwd uit sandwichpanelen met betonnen borstwering en aluminium kozijnen. Het dak is voorzien van dakventilatoren. Er is camerabeveiliging aanwezig, buitenverlichting en een hydrofoorinstallatie voor de toiletten en besproeiing buiten. De toegangspoorten en de poorten van de bedrijfsruimtes zijn elektrisch te bedienen.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bekijk alle kenmerken