Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Verhuurd

Banmolen 29 a Meijel

Omschrijving

Op een uitstekende (hoek)locatie op bedrijventerrein ‘De Wielen’ in Meijel ligt deze ruime bedrijfsloods die momenteel bestaat uit één unit maar het behoort ook tot de mogelijkheden om de units te splitsen. De locatie is prima te bereiken vanuit de snelwegen A67 en A2. Het terrein is geheel omheind en heeft twee toegangspoorten. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Unit A
Vloeroppervlakte van 150 m2 en tevens een kantoorruimte van 71 m2

In deze unit kom je via het toegangsportaal binnen in de kantine. Hier bevindt zich een keukenblok met spoelbak, combi-magnetron en een koelkast. De twee muurkasten bieden, naast de keukenkastjes, nog extra bergruimte. De brandmeldinstallatie is ook in deze ruimte aanwezig.

De bedrijfsruimte is voorzien van vloerverwarming en een lichtstraat zorgt voor voldoende daglicht. De unit is toegankelijk via een elektrisch te bedienen sectionaalpoort. In deze unit is de CV installatie aanwezig, twee muurkasten en een sanitaire ruimte bestaande uit een toiletruimte met wandcloset en urinoir, doucheruimte en een dubbele rvs wasbak. In het achterste deel van de unit is een verdiepingsvloer gecreëerd en boven de kantine bevindt zich een kantoorruimte met bureaus en maatwerkkasten. In het kantoor is een radiator aanwezig en een airco-installatie. Naast het kantoor ligt nog een berging.

Algemeen
De loods is opgebouwd uit sandwichpanelen met betonnen borstwering en aluminium kozijnen. Het dak is voorzien van dakventilatoren. Er is camerabeveiliging aanwezig, buitenverlichting en een hydrofoorinstallatie voor de toiletten en besproeiing buiten. De toegangspoorten en de poorten van de bedrijfsruimtes zijn elektrisch te bedienen.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bekijk alle kenmerken

Media