Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Verkocht

Eelserstraat 28 . Beringe

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een bijzonder project? Deze boerderij met diverse bijgebouwen ligt op een prachtige locatie met vrij uitzicht over de landerijen en je staat ook binnen 5 minuten in het centrum van Beringe! De boerderij bestaat uit een woning met vier slaapkamers en daarachter ligt een grote varkensstal met hooizolder. Op het perceel van bijna 6000 m2 liggen nog enkele stallen, een garage, werkplaats en een werktuigenloods. Het pand heeft momenteel een agrarische bestemming maar de gemeente staat welwillend tegenover een wijziging naar woonbestemming onder bepaalde voorwaarden.

ALGEMEEN:
Hoewel de woning en bijgebouwen allemaal een grondige renovatie nodig hebben óf gesloopt moeten worden ligt dit pand op een wel hele mooie locatie. Omdat de landerijen rondom de woning allemaal agrarisch bestemd zijn zal je hier altijd vrij uitzicht blijven houden. Via de Eelserstraat en de N560 rij je in een goede vijf minuten al naar de oprit van de A67 richting Eindhoven en Venlo/Duitsland. In het centrum van Beringe ligt een basisschool, diverse eetgelegenheden en café’s en gezellige terrassen. Voor de wekelijkse boodschappen kun je terecht in het nabijgelegen Panningen of Meijel.

De mogelijkheden voor deze locatie zijn als volgt:
1. Je koopt het met de agrarische bestemming die er nu op zit.
2. Je gaat een bestemmingsplanwijziging in (de principegoedkeuring is al aanwezig) waarbij een deel van de gebouwen gesloopt moet worden tot een maximum van 1000 m3 maar de gemeente gaat hier ook graag verder over in gesprek.
3. Je sloopt alles, wijzigt de bestemming en hebt een geweldige locatie voor een nieuwbouwwoning van maximaal 1000 m3.

WONING:
Het woongedeelte van de boerderij bestaat uit een entree met trapopgang naar de eerste verdieping, een keuken met kelder, woonkamer, voormalig slaapkamer, bijkeuken met doucheruimte en een doorgang naar de stallen waar zich ook een toiletruimte in bevindt.
Op de verdieping liggen vier slaapkamers, waarvan er twee uitzicht hebben op de landerijen en twee op het erf, en twee zolderruimtes. In het woongedeelte is een wateraansluiting met koud water aanwezig, riolering en een stroomvoorziening.

STALLEN:
Aan de woning vast liggen enkele varkenstallen die allemaal ook de beschikking hebben over een hooizolder. De stallen aan de rechterkant naast de woning zijn ook allemaal varkensstallen die er later bijgebouwd zijn net zoals de naastgelegen garage. Ook deze stallen zijn voorzien van een zolder.

De werkplaats ligt tegenover de woning en is opgedeeld in twee gedeeltes. In het hoge gebouw daarnaast bevindt zich de werktuigenloods met een open en een afsluitbaar gedeelte. Dit gebouw is ook heel geschikt voor het stallen van caravans.

De laatste stal ligt achter de werktuigenloods en is ook een voormalige varkensstal die bestaat uit vier compartimenten met een wandelgang.

OVERIGE INFORMATIE:
AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:

De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt over definitief energielabel G.

STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud van de woning en de bijgebouwen is matig. Een koper dient rekening te houden met grondige renovatie en/of sloopwerken.

LIGGING:
De woning ligt in het buitengebied van Beringe met vrij uitzicht over de landerijen. Het centrum is echter binnen vijf minuten bereikbaar en ook rij je in een goede vijf minuten naar de autosnelweg A67.

NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWTEKENINGEN:
Van deze woning zijn geen bouwtekeningen beschikbaar.
Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1800
Soort dak
Pannen
Ligging
Buiten bebouwde kom

Oppervlakten en inhoud

Wonen
195 m²
Overige inpandige ruimte
835 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
50 m²
Externe bergruimte
560 m²
Perceel
5.873 m²
Inhoud
3.186 m³

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche
Aantal woonlagen
2

Energie

Energielabel
G

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Peel en Maas S 676
Oppervlakte
5873 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Eelserstraat 28 .
Beringe