Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Medewerkers

Ardin Bergh

Mijn naam is Ardin Bergh, medeoprichter AZVM Energielabeltaxatie. Ik ben vooralsnog student Vastgoed in Groningen, maar kon niet langer wachten om een verschil te gaan maken in de strijd tegen klimaatverandering. Ik hoop, in samenwerking met Daan van AZVM en Albert van Driesten van Maison Makelaars Groningen Zuid Oost de benodigde verduurzaming van woningen in de provincie in kaart te brengen en zo de volgende stap te zetten naar een zuiniger morgen.

Daan de Bel

Ik ben Daan de Bel, mede-oprichter van AZVM Energielabeltaxatie. Samen met Ardin hebben wij dit opgericht omdat we graag mee willen helpen aan het in kaart brengen van de duurzaamheid van ons land. Maison Makelaars Groningen Zuid Oost en AZVM werken daarom samen om elk pand te voorzien van een energielabel wat betekend dat de klant duidelijk heeft hoe en wat te verduurzamen, mochten ze die stap willen zetten. Wij zijn ontzettend enthousiast om onze kennis en kunde te delen met de klant waardoor we samen tot een groene toekomst kunnen werken.

Marjo Engberts

‘Marjo Engberts Interieur Design is binnen het team van Maison Makelaars Groningen Zuid Oost verantwoordelijk voor de uitstraling van uw inrichting, zodat uw te verkopen woning het beste uitkomt op de foto’s. Ook krijgt u tips voor de inrichting als voorbereiding op bezichtigingen.
Naast de verkoopstyling kan MEID u helpen met de inrichting van uw nieuwe woning door middel van een interieuradviesplan, wat bestaat uit een kleuradvies, een indelingsplan, een shoppinglist, een lichtplan en styling. Ook advies bij een (kleine) verbouwing behoort tot de mogelijkheden. www.meinterieurdesign.nl.’

Romy Nieborg

Hallo, ik ben Romy Nieborg. Sinds februari 2022 ben ik werkzaam als tekstschrijver bij Maison Makelaars Groningen Zuid-Oost. Ik ben verantwoordelijk voor het schrijven van aantrekkelijke teksten die helpen bij een snelle verkoop van uw woning. Daarnaast regel ik alles op het gebied van social-media. Naast mijn studie Communicatie is dit de perfecte manier om ervaring op te doen in het werkveld.

Wie weet tot binnenkort!

Egbert Nijkamp

Mijn naam is Egbert Nijkamp en ben verantwoordelijk voor alle media voor Maison Makelaars Groningen Zuid Oost. Zo maak ik foto’s, video’s, virtuele tours en plattegronden van woningen. Ik zorg ervoor dat de woning, eventueel samen met de styliste er super uit komt te zien! Het wordt een top presentatie!

Heidy Nijkamp-Vos

Mijn naam is Heidy Nijkamp-Vos en ik ben verantwoordelijk voor de nabewerking bij Maison Makelaars Groningen Zuid Oost. van alle media en maak ik de plattegronden geschikt voor Funda. Ook verzorg ik de planning van de fotograaf. Samen met de klant maak ik de afspraak voor het maken van de foto’s en geef ik tips waar de verkoper mee aan de slag kan.