Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Jipsingboertange

Maison makelaars Groningen Zuid-Oost zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in  gemeente Westerwolde. 

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Jipsingboertange, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht. 

Jipsingboertange is een dorp in de gemeente Westerwolde in de Nederlandse provincie Groningen. Het dorp ligt als een lang lint tussen Jipsinghuizen en Mussel. Het is zowel via de N366 als de N365 redelijk goed bereikbaar. 

Het dorp kent veel ongerepte natuur en de huizen liggen vrij ver uit elkaar waardoor je de rust zeker zult vinden in dit prachtige dorp. Ook beschikt het dorp over een leuk meertje dat Het Meertje van Jipsingboertange wordt genoemd. Deze bestaat uit natuurlijke plassen en veenputten gevormd door mensenhanden in de jaren dertig. Dit is destijds gedaan vanwege de ontginning in het gebied. In de winter wordt er ook vaak geschaatst op het meertje als de weersomstandigheden dat toelaten. 

Maison Makelaars Groningen zuid-oost is actief in de volgende gemeenten:

Oldambt- Pekela- Stadskanaal- Veendam- Westerwolde

Binnen de gemeente Westerwolde is Maison Makelaars Gronningen zuid-oost actief in: 

Bellingwolde- Blijham- Bourtange- Jipsingboertage- Oudeschans- Sellingen- Ter Apel- Ter Apelkanaal- Veelerveen- Vlagtwedde- Vriescheloo- Wedde- Zandberg