Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Bourtange

Maison makelaars Groningen Zuid-Oost zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in  gemeente Westerwolde. 

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Bourtange, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht. 

Bourtange is een dorp in de provincie Groningen onder de gemeente Westerwolde. Het dorp is een beschermd dorpsgezicht wat betekent dat er veel Monumenten in het dorp staan. Het is een goed bereikbaar dorp dat ten O van Stadskanaal en ten ZO van Vlagtwedde ligt. de N365 loopt om het dorpje heen waardoor deze van 2 kanten goed te bereiken is. 

Het dorp is ontstaan omdat Willem van Oranje in 1580 opdracht gaf om op een zandrug vlakbij de Duitse grens een fort te laten bouwen. Het dorp is dan ook omhuld door een prachtige gracht en heeft een mooi stervormig centrum. voor het dorp zelf zijn meerdere slagen geweest in het verleden maar het is nooit veroverd. Elk jaar wordt er dan ook een geweldig feest gehouden om de Slag om Bourtange te vieren. 

Maison Makelaars Groningen zuid-oost is actief in de volgende gemeenten:

Oldambt- Pekela- Stadskanaal- Veendam- Westerwolde

Binnen de gemeente Westerwolde is Maison Makelaars Gronningen zuid-oost actief in: 

Bellingwolde- Blijham- Bourtange- Jipsingboertage- Oudeschans- Sellingen- Ter Apel- Ter Apelkanaal- Veelerveen- Vlagtwedde- Vriescheloo- Wedde- Zandberg