Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Kopstukken

Maison makelaars Groningen Zuid-Oost zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in  gemeente Stadskanaal.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Kopstukken, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Kopstukken is een dorp in de nabijheid van Mussel in het uiterste oosten van de gemeente Stadskanaal in de provincie Groningen. Het is een langgerekt streekdorp met lintbebouwing. De naam Kopstukken verwijst naar stukken land aan de ‘kop’ van het Mussel-Aa-kanaal. Het dorp telt nog geen 150 inwoners. Kopstukken is te bereiken via de N366 naar de N975 en ligt op 4 autominuten van het dorp Mussel.

In Kopstukken bevindt zich een evangelistische kerk. Deze kerk is nog actief en organiseert jaarlijks een rommelmarkt. Verder mag de Gemeente Stadskanaal op twee locaties een paasvuur organiseren, waarvan 1 plaatsvindt in Kopstukken.

Evenals Alteveer is dit dorp gesticht vanwege het begin van de veenontginning in dit gebied. In Kopstukken vestigden zich voornamelijk Duitse arbeidslieden. Deze arbeidslieden trokken naar Nederland, omdat Duitsland in die tijd verenigd werd tot een enkele staat onder Pruisische sturing.

Maison Makelaars Groningen zuid-oost is actief in de volgende gemeenten:

Oldambt- Pekela- Stadskanaal- Veendam- Westerwolde

Binnen de gemeente Stadskanaal is Maison Makelaars Gronningen zuid-oost actief in: 

Alteveer – Kopstukken – Mussel – Musselkanaal – Onstwedde – Vledderveen – Zandberg