afbeelding

Sinds 1 mei 2007 ben ik werkzaam in de makelaardij en op 1 april 2017 heb ik de landelijke franchiseformule Maison Makelaars opgezet. Vanaf februari 2018 bestaat Maison Makelaars uit zes kantoren en de ambitie voor 2018 is om te groeien naar tien.

Ik ben getrouwd met Caroline en heb een dochter (Lieke) en twee Rodesian Ridgebacks (Sjuul & Luna). Samen met Caroline, Sjuul en Luna woon ik in Meijel. In de schaarse vrije tijd die we samen hebben staat quality time voorop en gaan we graag wandelen in de Peel, snuffelen op een rommelmarkt of een hapje eten.

Ooit ben ik begonnen bij de politie en vanuit hobby de fotografie ingerold waarin ik 15 jaar als professional werkzaam ben geweest. Daarna heb ik tien jaar in de makelaardij gewerkt vanuit een franchiseconcept en op 1 april 2017 ben ik mijn eigen franchiseformule begonnen. In mijn hele werkzame leven speelt de MENS een belangrijke rol. Hoe kan ik mensen helpen? Hoe krijg ik het mooiste uit de mens? Hoe kan ik de droom van mensen laten uitkomen?

Ik ben bestuurlijk betrokken bij Ondernemend Meijel, MKB Noord Limburg en VBO Makelaar. Daarnaast ben ik actief betrokken bij het dorpsoverleg Meijel Kerngroep wonen. Als eigenaar van de franchiseformule Maison Makelaars en mijn eigen kantoor Peel en Maas/Horst ad Maas volg ik actief alle ontwikkelingen op de woningmarkt en probeer ik daarin op originele wijze een voorloper te zijn.