afbeelding

Op jonge leeftijd had ik al veel interesse in (ver)talen, teksten en schrijven en daarom ben ik gaan studeren op de Vertaalacademie in Maastricht. Sinds augustus 2016 ben ik tekstschrijver voor Maison Makelaars en een jaar later ben ik ook op kantoor komen werken als Office Manager.

Samen met mijn man, drie kinderen en een beestenboel woon ik in Meijel. Naast mijn kinderen is mijn grootste hobby mijn paard. Ik werk ook graag in de tuin en maak regelmatig lange wandelingen met onze honden.

Als Office Manager ben ik uw aanspreekpunt via diverse kanalen, beheer ik de agenda en draag ik zorg voor de financiële administratie. Daarnaast ben ik een van de tekstschrijvers en kom ik dus bij u langs in uw woning. Om uw woning zo snel mogelijk te verkopen is een wervende tekst heel belangrijk. De eerste zinnen moeten ‘prikkelen’ om verder te lezen en de lezer verleiden om een bezichtigingsafspraak te maken. Omdat u uw woning natuurlijk het beste kent lopen we hier samen doorheen om een zo aantrekkelijk mogelijke tekst te maken.