Een woning kopen of verkopen doe je niet zomaar. Dat doe je met een reden. Misschien ga je eindelijk jouw droomhuis bouwen, of is je woning te groot nu de kinderen het huis uit zijn. Hoe dan ook; het gaat niet zomaar om een huis, het gaat om jouw 'thuis'. Wij begrijpen dat. Daarom vinden wij persoonlijke aandacht zo belangrijk. Er komt veel op je af. Zaken waar je niet dagelijks mee te maken hebt. Ook dat begrijpen wij. Wij begeleiden en ondersteunen je; vanaf het eerste gesprek tot en met de overdracht bij de notaris. Je staat er nooit alleen voor!

Wie wij zijn?

  • Marco Wieser -Makelaar
  • Jaap Schoordijk - Makelaar
  • Chantal Schoordijk - Ondersteunend adviseur
  • Eva - Fotografe
  • Ingrid - Verkoopstyliste
  • Monique Zegveld - Tekstschrijfster

Wat mag je van ons verwachten?

ProfessionaliteitOns team realiseert een optimale presentatie van jouw huis. Nadat we je huis hebben gestyled, gefotografeerd en beschreven, is het klaar om het aan te bieden aan de potentiële nieuwe eigenaar die op zoek is naar zijn droomhuis.

OriginaliteitIn onze marketingcampagne maken wij gebruik van social media kanalen en moderne tools als 'helpMee KijkMijnHuis'. Daarnaast publiceren wij je huis op landelijke woonsites zoals Funda, Jaap, Huizenzoeker en regionale sites als Woonplein Limburg.

Klantgerichtheid en betrokkenheidKomt het jou beter uit om een bezichtiging 's avonds of in het weekend te plannen? Dat is voor ons geen enkel probleem.

Integriteit en eerlijkheidAl tijdens het eerste, vrijblijvende gesprek bespreken wij de verkoopkansen. Je ziet welke middelen nodig zijn en hoe wij deze inzetten.

No nonsens mentaliteitJe weet snel waar je aan toe bent. Bij zowel de verkoop, aankoop als taxatie van jouw woning.

Waar vind je ons?

Onze contactgegevens vind je beneden op deze pagina. Ons kantoor is gevestigd in het Midden-Limburgse Heythuysen. Van daaruit werken wij samen met alle makelaars van Maison Makelaars. Zowel lokaal, regionaal als nationaal.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 ’s avonds en zaterdag op afspraak.
Telefonisch bereikbaar van ma t/m zat van 09:00 t/m 20:00 uur.

Hadden we al verteld dat wij werken op basis van 'no cure, no pay'? En dat je een gratis waardebepaling van jouw huis ontvangt? Uiteraard is ook de koffie en thee bij ons gratis; kom je binnenkort een kopje drinken? Maak even een afspraak, dan heeft de makelaar ook zeker tijd voor jou.

Graag tot ziens!