Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Zelhem, gemeente Bronckhorst.

Ben je op zoek naar een woning in Zelhem of heb je een woning die je wilt verkopen? Dan ben je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden aan het juiste adres! Wij adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem en we kennen deze regio als geen ander. Van de diverse wandel- en fietsroutes tot het fraaie dorpsplein en van het Boelekeerlspad tot de Lamberti Kerk in het centrum: Zelhem is een pareltje in de Achterhoek waar iedereen zich thuis voelt. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland ben je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden dus aan het juiste adres.

Wonen in Zelhem
Een woning kopen of huren in Zelhem betekent wonen in de rust van de Achterhoek. Veel natuur om je heen en het vertrouwde van een hechte dorpsgemeenschap, maar ook ben je in een handomdraai in het bruisende Doetinchem. Zelhem heeft diverse basisscholen en gezondheidsvoorzieningen, en ook gezellige eetcafés en restaurants zijn in Zelhem te vinden. Van riante vrijstaande huizen tot knusse tussenwoningen en van appartementen tot twee-onder-een-kapwoningen, in Zelhem is voor ieders wens de juiste woning te vinden. Dus ook voor jou! Zoek je een huurwoning of een koopwoning in Zelhem, of ben je juist op zoek naar een verkoopmakelaar voor jouw woning? Neem vandaag nog contact op!

Doen in Zelhem
Zelhem heeft prachtige fiets en wandelroutes waar je heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van de prachtige natuur die de Achterhoek te bieden heeft. Wandel in Het Pelikaanbos of sluit je aan bij Zaterdagsportvereniging Zelos of VV Zelhem voor een gezonde dosis competitiviteit. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij diverse supermarkten, bakkerijen en drogisten en de waterratjes kunnen hun hart ophalen bij zwembad De Brink.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de Gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem