Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Wichmond, gemeente Bronckhorst.

 

Wonen in Wichmond

Wichmond is een dorp in de gemeente Bronckhorst, in Gelderland. Het ligt tussen Zutphen, Hengelo Gelderland, Vorden, Vierakker en Baak in. Het heeft 460 inwoners en een kleine 650 inclusief de buitengebieden. Het dorp werkt heel veel samen met Vierakker, het dorp ernaast; zo is de basisschool in Wichmond er voor kinderen uit beide plaatsen, evenals de peuterspeelzaal en de diverse verenigingen. Wonen in Wichmond betekent dan ook veel saamhorigheidsgevoel én wonen in een prachtige omgeving.  
 

Doen in Wichmond
Wichmond is dé plek voor echte buitenmensen. Dit allemaal dankzij uitgestrekte weilanden, de IJssel op fietsafstand en ontelbaar veel wandelroutes. Loop bijvoorbeeld de Twee Dorpen Route, een wandelroute van ongeveer 5 km die je door de dorpen Vierakker en Wichmond voert. Als fietsliefhebber sluit je je aan bij Wielervereniging RTV Vierakker-Wichmond, een wielervereniging met leden uit de gehele Achterhoek. Via de N314 en N316 ben je razendsnel in Zutphen, Vorden en Hengelo Gelderland.

Op zoek naar een makelaar in Wichmond?

Dan moet je zeker eens contact opnemen met Maison Makelaars Graafschap-Midden. Wij zijn niet zomaar een makelaar in Gelderland, wij zijn dé makelaar in Gelderland! Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. De gemeente Bronckhorst kent uiteenlopende dorpen, buurtschappen én wijken. Voor iedereen is in deze gemeente de perfecte woning te vinden. Dus ook voor jou! Neem vandaag nog contact met ons op.
 

Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden terecht, én voor de verkoop van je woning. Daarnaast bieden we een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.


Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem