Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Westendorp, gemeente Oude IJsselstreek.
 

Wonen in Westendorp? Op zoek naar een huurwoning of koopwoning in de gemeente Oude IJsselstreek? Een woning in Westendorp verkopen? Maison Makelaars Graafschap-Midden is de makelaar die je zoekt! Bij de aankoop of verkoop van jouw woning zetten wij graag onze expertise in om jou te adviseren. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. We vertellen je dan de reële verkoopwaarde en je ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Je vindt het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden in Doetinchem, dus we kennen de regio als geen ander. Ieder dorp, buurtschap en kern in de gemeente Oude IJsselstreek heeft zo z’n eigen karakter. Dus ook Westendorp! Kortom: ben je op zoek naar een goede makelaar in Gelderland, dan ben je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden aan het juiste adres.

Wonen in Westendorp
Westendorp is een dorp in de Gelderse Achterhoek, in de gemeente Oude IJsselstreek in de Nederlandse provincie Gelderland. Het dorp telt bijna 1200 inwoners. Ook al is Westendorp niet groot, de samenleving is erg hecht. Westendorp kent een rijk verenigingsleven, met onder meer een gemengd koor, toneel en feestvereniging. Het dorp heeft daarnaast twee basisscholen met een bijzonder karakter: een Jenaplanschool en een school voor Daltononderwijs.

Doen in Westendorp
Westendorp heeft een voetbalvereniging (S.V. Westendorp) en een gymnastiekvereniging (Gymnastiekvereniging S.E.V). Verder kent het dorp zijn eigen fanfare: de Westendorpse Fanfare. Ook zijn er een biljartvereniging en een schietvereniging. Genoeg te doen dus, in Westendorp. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het naastgelegen Varsseveld. Ook ben je via de A18 zó in het altijd gezellige Doetinchem. Liever toch even tot rust komen? Wandel of fiets dan door het buitengebied.

 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp