Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Vorden, gemeente Bronckhorst.

 

Ben je op zoek naar een makelaar in Gelderland? Dan moet je zeker eens contact opnemen met Maison Makelaars Graafschap-Midden. Wij zijn niet zomaar een makelaar in Gelderland, wij zijn dé makelaar in Gelderland! Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Bronckhorst heeft zo z’n eigen karakter. Ook voor Vorden geldt dat! Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de gehele Achterhoek. Zoek je een woning in Vorden? Neem dan vandaag nog contact met ons op.
 

Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden terecht, én voor de verkoop van je woning. Daarnaast bieden we een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.
 

Wonen in Vorden
Vorden is een dorp in de streek Achterhoek. Het was een zelfstandige gemeente t/m 2004. Vanaf 2005 hoort het bij de gemeente Bronckhorst. Onder het dorp Vorden vallen ook de buurtschappen Delden, Heegherhoek, Linde, Veldwijk, Wientjesvoort en Wildenborch (dit zijn in totaal 6 buurtschappen) en alleen voor de postadressen ook het dorp Kranenburg. Vorden heeft ruim 7500 inwoners en heeft voor een dorp een redelijk groot centrum. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht aan de Dorpsstraat. Hier vind je lokale winkeliers en winkels van grotere ketens. Wil je wat verder weg, dan ben je via de N319 snel in Zutphen. Of je pakt de trein: Vorden heeft namelijk een eigen treinstation, gelegen aan de spoorlijn Winterswijk – Zutphen.
 

Doen in Vorden

Vorden heeft 154 rijksmonumenten. Voor je die allemaal gezien hebt, heb je dus een flinke wandeling gemaakt. En dat is meteen wat er zo schitterend aan Vorden is. Je kunt er eindeloos wandelen en fietsen. Bekijk bijvoorbeeld eens het kasteel in Vorden. Dwaal door de sfeervol authentiek ingerichte vertrekken, geheime gangen, torens en keldergewelven en bewonder de mooie antieke meubels, schilderijen, beelden, houtsnijwerk en porselein. Tijdens de Vordense Zomerfeesten is het daarnaast drie dagen lang feest in Vorden. Gezelligheid alom!

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem